• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2022

19:41

PRED NAMA JE VAŽAN ASTRO PERIOD! Moćna pozicija Marsa i Plutona osigurava put ka USPEHU

Freepick

Horoskop

PRED NAMA JE VAŽAN ASTRO PERIOD! Moćna pozicija Marsa i Plutona osigurava put ka USPEHU

Podeli vest

Tranzit Marsa u trigonu sa Plutonom daje ogroman talas energije usmerene ka cilju, što vas sada čini veoma ambicioznim

Možete biti direktni u postizanju svojih želja uz održavanje harmonije. Ovaj pristup bez opasnosti podstiče saradnju i impresionira ljude na vlasti.

Možda će vam biti zatraženo da preuzmete moćnu poziciju ili pokrenete veliku tranziciju ili projekat na poslu.

Ovaj tranzit će naglasiti svaki liderski potencijal koji imate. Konflikt je malo verovatan pod ovim uticajem, ali možete samouvereno napredovati kroz izazovne situacije.

Ovo je sjajno vreme da ustanete i budete ubrojani ili da eliminišete sve prepreke koje ometaju uspeh. Ovo se takođe odnosi na vašu unutrašnju psihologiju gde možete da transformišete bilo koju oblast vašeg života koja nije funkcionisala.

Foto: Pixabay

Horoskop

Seksualni odnosi će posebno imati koristi od vaših pojačanih strasti. Imaćete moć i uticaj, pa je važno da svoju moć koristite mudro.

Drugi će biti magnetno privučeni vama, pa vodite računa o svom uticaju na druge koji su možda slabiji od vas. Imajući ovo na umu, nova romansa je sada moguća i donela bi veliku transformaciju u vašem životu, pišu astrousluge.com

Period koji je pred nama je važan za sve horoskopske znakove.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija