• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2022

21:12

PROBLEMATIČNE ASTRO KOMBINACIJE! Njihove veze su PROPALA INVESTICIJA!

Horoskop

PROBLEMATIČNE ASTRO KOMBINACIJE! Njihove veze su PROPALA INVESTICIJA!

Podeli vest

Prema mišljenjima astrologa, ove astro kombinacije nemaju nikakvu perspektivu. Bukvalno traće vreme jedne na druge

Lav i Škorpija – recept za propast

Lav je predvodnik i lider. Kralj svog života i predvodnik svog čopora. Dostojanstven ali u isto vreme najsuroviji znak. Ako mu je partner Škorpija to je recept za propast. Oba znaka su nestvarno jaka, imaju brutalan kartaker i oba znaka kada se osećaju ugroženo napadaju bez razmišljanja svim sredstvima.

Lav svojom intelektualnom surovošću a Škorpija svojim otrovom koji kada opeče dugo ostaje u venama. Sudar ova dva znaka je doslovno borba za život!

Ovan i Rak – propala investicija

Ovan zbog svoje impulsivnosti i svog pionirskog karaktera je u suštini solo igrač. Daje mnogo ali i očekuje mnogo. Otvoren je i strastven, jasno i precizno govori svoje mišljenje.

Foto: Shutterstock

Kada se Ovan jednom okrene i ode nikada se ne vraća

To su njegove vrline koje u isto vreme mogu da budu i mane. Jer ako nemate snage da pratite Ovna, da uzvratite istom energijom ljubav on se lako okreće i ide! On napuša sa grubim i direktnim rečima.

Kada se Ovan jednom okrene i ode nikada se ne vraća.

Ovan jak, grub, svoj, sa brzim reakcijama. Rak nežan, senzualan, dovoljna je jedna gruba reč Ovna i rak se zatvara u svoj okop! Tada oseća bol, povlači se i pati. Ovan to ne oseća, smeta mu povlačenje Raka, i tako se polako udaljuju jedan od drugog i njihova bračna priča se završava…

Škorpija i Ribe – tu je brutalnost

Škorpije na prvom mestu brutalne sa svojiom intuicijom i jake do srži sa svojim ljubavno sexualnim emocijama. Na prvu loptu prepoznaju samo i ako pomislite u mislima da ih slažete!

Škorpija je nepobediva. Riba koja je sanjar, koja je često u svom svetu i svojim mislima i kojoj nije strano da slaže. Kada to oseti Škorpija sledi frontalni napad, kako emotivni tako i verbalni. Tim pristupom Škorpija doslovno emotivno i moralno rastrgne Ribe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija