• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.02.2024

21:00

Svet se slomio od tuge! Objavio je pismo koje mu je majka na samrti ostavila - nakon što ga pročitate odmah ćete pozvati svoje roditelje

pexels.com

Dom i porodica

Svet se slomio od tuge! Objavio je pismo koje mu je majka na samrti ostavila - nakon što ga pročitate odmah ćete pozvati svoje roditelje

Podeli vest

Na platformi Redit tako je podeljena jedna ispovest nakon koje su svi grcali u suzama. Naime, jedan muškarac podelio je javno srceparajuće pismo koje mu je napisala njegova mama pre nego što je umrla od raka.

Met koji je postavio pismo na platformu društvenih medija rekao je da mu majka nedostaje svakodnevno. Iako ga poruka tera da plače, Met kaže da plače "sa osmehom na licu".

U poruci upućenoj Metu je pisalo:

Pišem ovo pismo u nadi da ćeš ga jednog dana pronaći. Nadam se da si znao koliko te volim! Imaš najljubazniju dušu od svih koje sam poznavala. Uvek si bio tu za mene kada si mi bio potreban. Napustio si posao znajući da nećeš imati nikakve prihode samo da bih imala nekoga da me vodi na tretmane. Kakva sjajna stvar! Hvala na tome! Nadam se + molim se da ste blizu Kristi + Kajl. Porodica je sve. Nadam se da si pronašao osobu svojih snova, da ste veoma srećni + zadovoljni u svom životu, tako ste to zaslužili. Jedno od najboljih vremena koje sam provela sa tobom bilo je na Grounds for Sculptures. Sećaš li se? Uvek ću paziti na tebe. Uvek sam se više plašila da te ostavim nego smrti. Bio si najbolji sin ikada! Do ponovnog susreta! Ljubavi večna, mama  - pisalo je u pismu.

Foto: pexels.com

 

A čitaoci su ostali da jecaju, kako je jedna osoba prokomentarisala:

 - Brate, i ja plačem nakon što sam ovo pročitala. Vratiću se, moram da zagrlim mamu.

- Kao neko ko je takođe izgubio svoju mamu zbog te strašne bolesti, ovo me ružno rasplače. 

- Ovo me je nateralo da pozovem mamu, plakao sam kada se javila i pretpostavljam da je znala da mi nedostaje jer živimo u različitim državama i samo me je pustila da završim da plačem. Nikad se nisam osećao tako dobro.

- Plačem. Tvoja mama mora da je bila neverovatna, a ti mora da si bio veoma dobar sin. Tako mi je žao zbog tvog gubitka. Čuvaj se, Met! - samo su neki od komentara čitalaca koji su se nizali ispod objave.

Nažalost, Met je takođe otišao na onlajn forum da podeli vest da je i njegov tata "sada na intenzivnoj nezi zbog komplikacija sa  rakom".

Podsetio je sve da "ljudima koje volite kažete koliko vam znače" i da ih "svakodnevno podsećate da ih volite".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Lažna smrt ga nije spasila! Ovako je Srbji izručen Milinko Brašnjović ubica kavačkog klana! (VIDEO)
Belivukov saradnik

Lažna smrt ga nije spasila! Ovako je Srbji izručen Milinko Brašnjović ubica kavačkog klana! (VIDEO)

Prema svedočenju nekadašnjeg pripadnika klana Veljka Belivuka, koji je postao svedok saradnik, Srđana Lalića, Brašnjović je bio ubica zloglasnog klana čiju su likvidaciju inscenirali i za to od "škaljarskog klana" naplatili 200.000 evra! O Brašnjovićevoj sudbini ništa se nije znalo godinama, a spekulisalo se da su ga pripadnici klana možda i ubili.

18.06.2024

17:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija