• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

10.01.2024

15:00

Bubašvabe su milile iz frižidera! Katarina čisti najštrokavije domove i vraća im stari sjaj (VIDEO)

Instagram/aurikatariina

Dom i porodica

Bubašvabe su milile iz frižidera! Katarina čisti najštrokavije domove i vraća im stari sjaj (VIDEO)

Podeli vest

Žena po imenu Auri Katarina besplatno čisti ljudima stanove i kuće koji su zapušteni do neprepoznatljivosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝘈𝘶𝘳𝘪 (@aurikatariina)

 

Auri Katarina se slobodno može nazvati ženom koja ljudima menja život. Ona besplatno čisti najzapuštenije stanove i kuće, vraćajući im nekadašnji sjaj i svežinu. 

Kako je u nekoliko navrata istakla, ova mesta za život mogu da budu toliko prljava i smrdljiva da vam nekada dođe i da povratite, međutim ona se hrabro hvata u koštac sa svakim od njih. 

Većina njenih klijenata ima nekih problema, zbog kojih su i dozvolili da dođu u ovakvu situaciju, a Katarinina misija je da im makar malo olakša. 

Ovaj put je otišla u Majami, gde su je čak dočekale ni manje ni više nego bubašvabe u frižideru. Mnogi su joj u komentarima savetovali da bi bilo bolje da je samo bacila ceo frižider, dok su drugi podržavali što ga je očistila, jer porodica verovatno ne bi mogla da kupi drugi. 

- Ovde živi trinaestogodišnja devojčica - otkrila je Katarina u snimku, dok su mnogi bili zgroženi tom činjenicom i pitali da li je reagovala socijalna služba. 

Kako je izgledao taj haos i koje čudo je na kraju izvela Katarina, pogledajte u snimku sa početka teksta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12