• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.11.2023

10:35

Keri Bredšo na jedan dan! Zavirite u unikatni stan junakinje iz serije "Seks i grad" koji sada možete i iznajmiti (FOTO)

profimedia

Dom i porodica

Keri Bredšo na jedan dan! Zavirite u unikatni stan junakinje iz serije "Seks i grad" koji sada možete i iznajmiti (FOTO)

Podeli vest

Čuveni apartman Keri Bredšo u Njujorku odsada će biti otvoren za sve koji žele u njemu da provedu neko vreme.

Varner Bros i Airbnb su mukotrpno rekonstruisali stan od smeđeg kamena Keri Bredšo, koji je otkriven u prvoj seriji HBO-a, u čast predstojećeg nastavka, "And Just Like That".

Zidovi su obojeni u pastelnu pistać zelenu nijansu, a tu je i onaj bežični telefon iz 2000-ih. Njen crni laptop sedi na stolu u uglu, ukrašen beleškom na papiriću sa WiFi lozinkom ne od Bergera.

Foto: profimedia

 

Police su ukrašene raznim sitnicama, od čaša za martini savršenih za pravljenje Cosmopolitan koktela do štampanih izdanja Voga.

A tu je i ormar. Apsolutno je pun ukrasa, haljina, šljokica i, naravno, Manolo Blanik cipela.

Ikonični modni predmeti sa revije, od zlatne ogrlice do tašne koju Keri Bredšo nosi u uvodnoj špici i svi mogu da ih probaju. Oni će čak organizovati personalizovano stilizovanje i fotografisanje.

Foto: profimedia

 

Zvezda sa potpisom emisije, Sara Džesika Parker, takođe se zabavlja kao virtuelna gošća. Po prijavi, tu je virtuelni pozdrav od glumice, urađen u narativnom stilu lika koji je proslavila.

- Lik Keri Bredšo mi je blizak i drag, i vraćanje u njen svet radi nastavka priče o "Seks i gradu" bila je velika radost -  kaže Parker.

- Uzbuđena sam što će naša publika doživeti Njujork kao nikada ranije i ući u njenu kožu, bukvalno, prvi put.

Rezervacija za apartman Keri Bredšo se otvara 8. novembra u podne. Košta 23 dolara po noći, numerička oda premijernom datumu "Seks i grad" pre dvadeset tri godine, i nalazi se u njujorškom kvartu Čelsi.

U nastavku obiđite stan Keri Bredšo i možda sami počnete da planirate putovanje u Njujork.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija