• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2024

07:54

Važnije im brčkanje! Opozicija zahteva da se svi izbori održe 2. juna da bi išli na holidej!

printskrin

Vesti

Važnije im brčkanje! Opozicija zahteva da se svi izbori održe 2. juna da bi išli na holidej!

Podeli vest

Opozicija u Srbiji ponovo ima sulude zahteve kojima potrebe građana stavlja na poslednje mesto.

Nakon što su se bunili u vezi sa datumom prošlih izbora, tako im i sada ne odgovara datum, a sve zarad toga da bi mogli da idu na odmore i brčkaju se.

Reporterka tajkunske N1 prenela je o čemu je bilo reči na tribini Građanskih inicijativa u Nišu, gde su učestvovali i opozicioni aktivisti.

Kao jedan od glavnih zahteva opozicije, reporterka je prenela:

– I dalje se ne zna tačan datum izbora, a govornici su istakli da je važno da u svim mestima izbori budu istog dana. Oni se slažu da to bude 2. jun kako bi se izbori održali pre sezone godišnjih odmora!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vreme od kog boli glava! Evo kada sledi preokret!
Društvo

Vreme od kog boli glava! Evo kada sledi preokret!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, nestabilno i vetrovito vreme, mestimično sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom i temperaturama od devet do 24 stepena, saopštio je Republički Hidrometeorološki Zavod.

16.05.2024

07:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!
Može li podlije

Nafta i gas iz Rusije nesmetano teku u EU - i to legalno! A, licemeri iz Brisela i od Srbije traže da uvede sankcije Moskvi!

Ruska nafta ulazi u EU preko Turske. I to je u potpunosti u skladu sa zakonom zahvaljujući određenim rupama u politici sankcija EU, Glavni mehanizam koji omogućava takvo snabdevanje je mogućnost uvoza u Evropsku uniju goriva koje je pomešano i preimenovano na takav način da nije klasifikovano kao proizvod ruskog porekla, piše Politiko.

16.05.2024

07:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija