• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.03.2024

11:06

Narod im nije bitan! Ćuta: Svi na jednu listu, da srušimo Vučića, a onda ćemo podeliti funkcije i narodne pare!

Informer

Vesti

Narod im nije bitan! Ćuta: Svi na jednu listu, da srušimo Vučića, a onda ćemo podeliti funkcije i narodne pare!

Podeli vest

Lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta, koalicioni partner tajkuna Dragana Đilasa, komentarišući najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će beogradski izbori biti održani 2. juna - što je opozicija i tražila - još jednom je potvrdio da im bitno samo da dođu do vlasti i narodnih para!

Jovanović je gostujući na tajkunskoj televiziji N1 rekao da je, da bi Vučić bio "skinut sa vlasti", potrebno da "svi stanemo na jednu stranu, na jednu listu, da zaboravimo i levo i desno".

- Da smo se ujedinili, Beograd bi sada bio slobodan. U ovom trenutku nam gori kuća, svi na jednu listu, pa ćemo posle da se delimo - poručio je Jovanović, i tako defitivno potvrdio da takozvanoj koaliciji "Srbija protiv nasilja" narod uopšte nije bitan, već samo dolazak na vlast po svaku cenu i pare iz državnog budžeta koje će, kako kaže, posle deliti međusobno.

Da je ovo zaista tako, prethodno je potvrdila i Marinika Tepić, desna ruka Dragana Đilasa, koja je ozvaničila koaliciju sa liderom Novog DSS Milošem Jovanović, uprkos tome što su im politike, bar načelno, potpuno različite. Više o tome čitajte OVDE.

Tog istog Miloša Jovanovića, prema svemu sudeći, Đilas planira da kandiduje za gradonačelnika Beograda na izborima koji će se održati 2. juna. Sve o tome samo JEDNIM KLIKOM.

O ponovljenim izborima u Beogradu pričao je i predsednik Srbije ALEKSANDAR VUČIĆ.

BONUS VIDEO, MORATE POGLEDATI!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija