• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.02.2024

10:01

Kamberijeva lista završila razgovore - Kod Vučića Ruska stranka

Masha Bandjur

Vesti

Kamberijeva lista završila razgovore - Kod Vučića Ruska stranka

Podeli vest

Predstavnici liste "Politička borba Albanaca se nastavlja" Šaipa Kamberija završili su razgovor u okviru konsultacija o mandataru za sastav nove Vlade kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U zgradi Generalnog sekretarija predsednika Repbulike na Andrićevom vencu oko 9.45 časova Vučić je započeo razgovore sa predsrtavnicima izborne liste "Ruska stranka" Slobodana Nikolića.

Predsednik je prošle nedelje najavio da će započeti konsultacije o mandataru sa svima koji žele da razgovaraju. Konsultacije kod predsednika su u skladu sa Ustavom i Zakonom o predsedniku, odnosno ovo je jedna od nadležnosti predsednika da razgovara sa predstavnicima lista koje su prešle izborni cenzus, a posle kojih bi trebalo da odredi mandatara za sastav nove vlade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Đurđev upozorava: Brutalnu kampanju protiv državnih i bezbednosnih organa vode oni koji žele slovački scenario u Srbiji!
Politika

Đurđev upozorava: Brutalnu kampanju protiv državnih i bezbednosnih organa vode oni koji žele slovački scenario u Srbiji!

Potpuno je neverovatno da u svetlu nedavnih događaja na međunarodnoj areni, uključujući atentat na slovačkog premijera Roberta Fica i pad helikoptera iranskog predsednika Ebrahima Raisija, pojedini političari, partije i pokreti, u stilu najvećih petokolonaša, pozivaju na linč predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Srbije Miloša Vučevića, ali i na kriminalizaciju državnog bezbednosnog sektora, izjavio je predsednik Srpske lige, Aleksandar Đurđev.

29.05.2024

09:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31