• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2024

11:58

Tajkunska koalicija pred raspadom?! Funkcioner DS osuo paljbu po tajkunu: Đilas se oseća ugroženo, zato napada Manojlovića!

ata images / printscreen

Vesti

Tajkunska koalicija pred raspadom?! Funkcioner DS osuo paljbu po tajkunu: Đilas se oseća ugroženo, zato napada Manojlovića!

Podeli vest

Goran Radojev, funkcioner Demokratske stranke koja je deo Đilasovog tajkunskog saveza okupljenog oko liste Srbija protiv nasilja (SPN) stao je u odbranu lažnog ekologa Sava Manojlovića nakon što ga je nimalo biranim rečima prozvala Marinika Tepić, Đilasova najbliža saradnica.

- Kreće kampanja protiv Sava Manojlovića. Đilas se oseća ugroženo. Od svakoga ko bi mogao povesti opoziciju, a nije pod njegovom kontrolom. A uspešno je ugasio svaki protest, a da pri tome nijedan zahtev sa tih protesta nije bio ispunjen... - napisao je on na platformi Iks, nekadašnjem Tviteru, komentarišući vest koju je objavila tajkunska Nova S.

 

 

Podsetimo, kako je Informer već pisao, Marinika Tepić otvoreno je napala Manojlovića optužujući ga čak i za saradnju sa Vučićem.

I sada deluje nekako trolovski, naročito kada dolazi od osobe koja se tajno dogovarala sa Vučićem da svira kraj protestima protiv Rio Tinta onda kada smo svi iza njih stali i omasovili ih do maksimuma i upozoravali da Vučić laže i da je samo privremeno zaustavio projekte iskopavanja litijuma. Dakle da, ovo je direktan odgovor Savi Manojloviću, pošto smatram da u ovim turobnim vremenima stvari, ipak, treba nazvati pravim imenom. Stoga želim da kažem da ko u ovakvim vremenima želi da pomogne, neka bude tu i zaista pomogne, umesto što odmaže i gleda svaku priliku kao ličnu odskočnicu - rekla je između ostalog Tepićeva za tajkunski Danas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija