• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

14:43

Rujević o raspravi u EP: Isti koji su tražili sankcije zbog Banjske, sad traže istragu o izborima u Srbiji

printscreen

Vesti

Rujević o raspravi u EP: Isti koji su tražili sankcije zbog Banjske, sad traže istragu o izborima u Srbiji

Podeli vest

Nemanja Rujević, novinar čiji su stavovi bliski opoziciji i koji je rado viđen gost na tajkunskim televizijama, prokomentarisao je debatu u Evropskom parlamentu o izborima u Srbiji.

- Isti ljudi koji su tražili sankcije za Srbiju posle Banjske i u svakoj prilici traže priznanje Kosova, navodeći da je to "funkcionalna demokratija" - sada traže nezavisnu istragu izbornih nameštaljki. Ovo više odmaže opoziciji nego što joj pomaže - naveo je Rujević na platformi Iks, nekadašnjem Tviteru.

 

 

Uz objavu on je podelio i članak u kome se navodi da su 24 poslanika za spoljne i evropske poslove potpisalo pismo upućeno Ursuli fon der Lajen, predsednici Evropske komisije, Roberti Mecoli, predsednici Evropskog parlamenta, Šarlu Mišelu, predsedniku Evropskog saveta, visokom predstavniku Evropske unije za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozepu Borelju i specijalnom predstavniku EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavu Lajčaku. 

Među potpisnicima su i osvedočeni lobisti takozvanog nezavisnog Kosova Majk Rot i Ališa Kerns.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija