• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2023

16:02

Pet ključnih pitanja! Brnabićeva pravo u metu: Fascinantno je koliko se prave ludi!

Tanjug

Vesti

Pet ključnih pitanja! Brnabićeva pravo u metu: Fascinantno je koliko se prave ludi!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić oglasila se na platformi Iks i ukazala na neviđeno licemerje tajkunske koalicije okupljene oko liste "Srbija protiv nasilja".

Fascinantno je koliko se svi prave ludi - kakvo nasilje, pa mi smo fini i pristojni, samo vlast može da izazove nerede i haos...

Evo samo nekoliko pitanja:

1.    Ko je pokušao da linčuje Miladina Kovačevića (kome ste rekli da su ga „samo malo povukli za uvo, ništa strašno“)?
2.    Ko je pokušao da upadne u RIK (sve sa noževima i metalnim šipkama)?
3.    Ko je maltretirao i ponižavao žene (državne službenike) iz @MDULS da ne mogu da izađu iz zgrade?
4.    Ko je uništavao Gradsku skupštinu, lomio ulazna vrata, prozore, pokušavao da zapali kablove, vadio kamene kocke ispred Starog dvora i gađao policiju?

5.    Ko je rekao „slušaćete oluju“, „jurićemo vas po ulicama“, „dosta priče, sada dela“, zauzećemo institucije i sl?

Vi. Uvek isti vi. Zato što mislite da se vama može, da ste „elita“, bogomdani da radite šta vam je volja. I kad su posledice vaših akcija, poziva i reči - razbijene glave, polomljene noge i uništena imovina građana Srbije, onda - nije se desilo i o tome ne znate ništa.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija