• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2023

22:21

(FOTO) To je ta njihova Srbija "protiv" nasilja! Otkrivamo: Proteste vodi student opsednut oružjem!

printscreen

Vesti

(FOTO) To je ta njihova Srbija "protiv" nasilja! Otkrivamo: Proteste vodi student opsednut oružjem!

Podeli vest

Ivan Bjelić, jedan od glavnih izvođača radova tajkunske opozicije na čijem čelu je Dragan Đilas, kreator haosa ispred Republičke izborne komisije (RIK) opsednut je oružjem, otkriva Informer.

 

Bjelić, koji je najavio da će sa svojim malobrojnim istomišljenicima praviti haos u Beogradu ako njegova politička opcija, do nogu potučena na izborima, nasilno ne dođe na vlast, na društvenim mrežama objavljivao je fotografije koje svedoče da je reč o pasioniranom ljubitelju oružja.

Foto: printscreen

 

 

Doduše, njegove fotografije na kojima je sa oružjem u ruci, brzinski su nestale sa njegovog naloga zlokobnog naziva "Ofanzivan", nakon što se obratio ispred sedišta RIK i postavio ultimatum čije je jedini zahtev da đilasovci ponovo dođu na vlast, iako im je narod 17. decembra jasno poručio šta mislio o njima i njihovoj politici.

Foto: printscreen

 

 

Pogledajte fotografije i uverite se i sami o kakvoj osobi je reč.

Foto: printscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija