• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.12.2023

11:48

Hoće li neko reagovati? Šolakovi mediji nastavljaju sa brutalnim kršenjem predizborne tišine!

Tanjug

Vesti

Hoće li neko reagovati? Šolakovi mediji nastavljaju sa brutalnim kršenjem predizborne tišine!

Podeli vest

Zabranjeno je 48 časova pre dana glasanja i na dan glasanja do zatvaranja biračkih mesta da se u medijima i na javnim skupovima objavljuju procene rezultata izbora, javno predstavljaju kandidati na izborima za narodne poslanike i njihovi izborni programi i pozivaju birači da glasaju, odnosno da ne glasaju za određene izborne liste.

Međutim, to pojedinim medijima ne predstavlja nikakav problem, te su više puta do sada, od kako je počela, prekršili predizbornu tišinu, a još uvek niko nije reagovao - ni UNS, ni NUNS. 

Na portalu "Nova" osvanula je vest pod naslovom: ""Pobedila sam naprednjake, a to i vama preporučujem": Pravosnažno – Minja Bogavac nezakonito razrešena sa mesta direktorke Šabačkog pozorišta". 

Foto: printscreen

 

 

U daljem tekstu Bogavac je pozvala sve ljude da glasaju danas i tvrdila kako je "pobedila naprednjake". 

Što se ostalog tiče, imala bih da kažem svašta, ali tek kada budem spremna da ispričam priču, bez previše ogorčenosti i bez patetike. Do tada, samo kratko: Pobedila sam naprednjake! A to i vama preporučujem – rekla je Bogavac i pozvala sve da glasaju danas.

Ako ovo nije kršenje predizborno tišine i oglušavanje o zakon, onda ne znamo šta jeste. 

Prve informacije o rezultatima današnjih izbora, analize stručnjaka i sve aktuelnosti pratite večeras od 20 časova na Informer televiziji u specijalnoj emisiji "Izborna noć".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ilijada

pre 5 meseci

Trebalo je da se reaguje odavno jer krše zakon odavno. Sada je kasno. Mada ni ove gadosti i podlosti im jednostavno neće pomoći.

Legionar

pre 5 meseci

Delio se materijal i vikendom, sve iz njihove fele.. Šolak o tome ćuti,a?

Vesti

SPECIJALNI PROGRAM INFORMER TV! Ovo su svi detalji o glasanju UN o sramnoj rezoluciji o Srebrenici!
Politika

SPECIJALNI PROGRAM INFORMER TV! Ovo su svi detalji o glasanju UN o sramnoj rezoluciji o Srebrenici!

Danas se održala jedna od najvećih borbi za pravdu srpskog naroda. U 16 časova održano je glasanje na Generalnoj skupštini UN o rezoluciji o Srebrenici čiji su glavni predlagači Ruanda i Nemačka. Sramna rezolucija je usvojena, ali sa mnogo manjim brojem glasova "za" od onog koji su njeni sponzori očekivali. Brojni gosti Informer TV tokom čitavog dana govorili su na ovu temu u specijalnoj emisiji.

23.05.2024

12:21 >> 22:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija