• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

11:22

(VIDEO) Đilasov kandidat za gradonačelnika umešan u nelegalnu gradnju?! Vučićević obelodanio šok informacije o Vladimiru Obradoviću!

Ata images

Vesti

(VIDEO) Đilasov kandidat za gradonačelnika umešan u nelegalnu gradnju?! Vučićević obelodanio šok informacije o Vladimiru Obradoviću!

Podeli vest

Vladimir Obradović kandidat za gradonačelnika Beograda tajkunske koalicije Dragana Đilasa, politički preletač koji se kitio uspesima vlasti Aleksandra Vučića, čovek koji je najavljivao borbu protiv korupcije, umešan je u nelegalnu gradnju u Beogradu, saznaje Informer.

Ovo šokantno saznanje obelodanio je glavni urednik Dragan J. Vučićević na prvom Kolegijumu Informera.

Vučićević je konstatovao da je redakcija Informera u posedu jakih dokaza da je Obradović gradio zgradu u prestonici za koju nije imao neophodne dozvole.

- Gospodine Obradiviću, javno vas pitamo - da li ste nelegalno izgradili zgradu u Beogradu, kada ste je izgradili, koliko tačno kvadrata ste izgradili. Da li ste podneli zahtev za legalizaciju te zgrade? Do početka izborne ćutnje ima dovoljno vremena, očekujemo od vas odgovor kao od nekog ko je Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda i nekog ko je najavljivao borbu protiv nelegalnih investitora - rekao je između ostalog Vučićević. 

Kompletno obraćanje Vučićevića pogledajte u snimku.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja
Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

08.06.2024

09:00

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je "dandara"!
Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je "dandara"!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti ... Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

08.06.2024

08:20