• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2023

10:01

Najprljaviji talog opozicije će isplivati na površinu! Đilasovo leglo mladunaca želi da se dočepa budžeta! (VIDEO)

Informer

Vesti

Najprljaviji talog opozicije će isplivati na površinu! Đilasovo leglo mladunaca želi da se dočepa budžeta! (VIDEO)

Podeli vest

Šolak i njegovi mediji nastavljaju da organizuju hajku na Srbe, a opozicija nastavlja prljavu kampanju i pljuvanje po svojoj zemlji. O tome su govorili naši gosti u Info jutru urednik Srpskog portala Dejan Vukelić i Vladimir Marinković sa Univerziteta za održivi razvoj i prosperitet.

Urednik Srpskog portala Dejan Vukelić ističe da najprljaviji talog će isplivati u poslednjih 48 sati pre izbora, jer oni samo krive Vučiča za sve.

- Postoje mnogi portali i društvene mreže gde se plasiraju različite vesti, dok pojedini mediji ubacuju neke gluposti glasačima, ali birači znaju da mogu da se oslone na tradicionalne medije. Najprljaviji talog će isplivati u poslednjih 48 sati pre izbora, jer oni samo krive Vučiča za sve. Miloš Jovanović, Mika Aleksić, Marinika Tepić i dirigent Dragan Đilas su u istom leglu - kazao je Vukelić.

Foto: Pedja Milosavljević

Dejan Vukelić i Vladimir Marinković

 

Vladimir Marinković sa Univerziteta za održivi razvoj i prosperitet navodi da opozcija ideologiju dokopavanja budžeta, a da im je stav o KiM nebitan jer su priznali tzv. Kosovo i oslobodili su Kurtija.

- Smatram da je izborna tišina nepotrebna i vrše se prljave kampanje protiv Aleksandra Vučića i očekuje se oštra završnica kampanje. Mnogo akademika i naučnika je podržalo Aleksandra Vučića i to je elita društva koja je u sklopu liste "Srbija ne sme da stane". Imaju jednu ideologiju, a to je da se dokopaju budžeta. Opozicija nema ni stav o KIM, ali su jasni stavovi gde su priznali tzv. Kosovo i oslobodili su teroristu Kurtija - rekao je Vukelić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optužnica za zločin u Šumicama! Mladiću zario nož u stomak i grudi
Hronika

Optužnica za zločin u Šumicama! Mladiću zario nož u stomak i grudi

Više javno tužilaštvu u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Đorđa P. (33) zbog sumnje da je 17. februara ove godine, u ranim jutarnjim časovima, u ulici Grčića Milenka nožem naneo teške telesne povrede Milana Kneževića (28) usled kojih je on preminuo na licu mesta, a Viktor S. naneo laku telesnu povredu.

16.05.2024

14:16

Sport

Kada derbi odlučuje titulu: Karte u prodaji od 33.000 evra!
Fudbal

Kada derbi odlučuje titulu: Karte u prodaji od 33.000 evra!

Jedan od najvećih derbija u istoriji fudbala igra se u nedelju između Galatasaraja i Fenerbahčea. Ukoliko popularna Galata ne izgubi, matematički će obezbediti titulu turskog šampionata, pa je interesovanje navijača ogromno, a cene karata astronomske!

16.05.2024

13:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija