• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2023

11:58

Dačić: Saradnja SPS-a i SNS-a nakon izbora je garant  stabilnosti i sigurnosti za građane

Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ

Vesti

Dačić: Saradnja SPS-a i SNS-a nakon izbora je garant stabilnosti i sigurnosti za građane

Podeli vest

„SPS je ubediljivo druga partija po snazi u Srbiji i sidro stabilnosti u svakom smislu, i oko Kosova i Metohije, ekonomije, ali i standarda naših građana. Narod to prepoznaje i ceni i zato naša podrška raste iz godine u godinu, a partnerstvom sa predsednikom Vučićem nastavićemo da radimo u interesu Srbije i nakon ovih izbora“, poručio je predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

Govoreći o predstojećim izborima, Dačić je istakao da će građani birati između Srbije koja raste, napreduje i štiti Kosovo i Metohiju i i onih koji žele da zaustave sve što je do sada urađeno. 

„Izbor je lak. Možemo da imamo Srbiju koja brine o svojim ljudima, kao što radi sve ovo vreme, ili možemo da imamo Srbiju koja ne zna gde ide, gde su joj granice i kako da štiti ono što je njeno. Naša koalicija je garant stabilne Srbije, one Srbije u kojoj nema neizvesnosti ni za posao, ni za budućnost naše dece, ni za naš suverenitet”, rekao je Dačić u intervjuu za Telegraf.rs. 
On je podsetio da SPS nikada nije imao sukobljene frakcije i da iz stranke, za razliku od drugih, nisu odlazili najvažniji ljudi. 

„Probajte da izbacite SPS iz političke slike Srbije, i šta ćete dobiti - nestabilnost i strančarenje. SPS je najdugovečnija partija u Srbiji, jedina je istinska socijaldemokratska opcija pred biračima i naš narod to prepoznaje, kao sigurnost da će država da vodi računa o njima”, poručio je predsednik SPS-a. 

Dačić je dodao i da, ako izuzme ljude iz SPS-a sa kojima radi već dugi niz godina, ima najveću veru u ono što radi zajedno sa sa Aleksandrom Vučićem. 

„Mi smo se našli oko zajedničke borbe za Srbiju, za njen ekonomski napredak i za očuvanje njenog suvereniteta i to nas drži zajedno sve ove godine. Imamo veliku podršku građana za to što radimo i naš zadatak je da ta očekivanja ispunimo”, zaključio je Dačić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!
Društvo

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!

MUP prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabavima za vanredne situacije za preduzimanje svih preventivnih i operativnih mera u cilju spremnosti za eventualno suočavanje sa rizikom i posledicama, na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda za pojavu intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za danas i sutra, a koje mogu prouzrokovati potencijalne bujične poplave.

02.06.2024

13:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija