• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2023

12:45

Debakl: Srbi sa Kosova pokazali šta misle o Milošu Francuzu!

Ata images

Vesti

Debakl: Srbi sa Kosova pokazali šta misle o Milošu Francuzu!

Podeli vest

Lider Novog DSS Miloš Jovanović, koji je nedavno napravio totalni kopernikanski obrt na političkoj sceni Srbije i priklonio se izdajničkoj politici tajkuna Dragana Đilasa, održao je sastanak sa Srbima sa Kosova i time se pohvalio na društvenim mrežama, ali bolje da nije.

Jovanović, u narodu poznatiji kao Miloš Francuz, naime, uspeo je da okupi svega dvadesetak ljudi iz Kosovskog pomoravlja, a ostatak je morao da dovodi sa strane.

- Vrbovac, Kosovsko pomoravlje, tribina Srpske koalicije Nada! Vi ste srpska vertikala, vi koji opstajete na Kosovu i Metohiji. Aleksandar Vučić odavno smatra da je Kosmet izgubljen. On razume samo materijalni svet, nema duhovno shvatanje - navodi se u objavi Novog DSS na platformi Iks.

S obzirom na to da je skup doživeo fijasko, lako se može zaključiti da Srbi sa Kosova i Metohije znaju da je Miloš Francuz našao vertikalu kod Dragana Đilasa pa ga zato neće i obilaze ga u sirokom luku!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija