• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2023

10:56

(VIDEO) Biće njima "argentinsko kolo" - kad narod kaže svoje! Dno, dna: Lutovac hteo da bude "pametan", a besramno vređa!

Ata images

Vesti

(VIDEO) Biće njima "argentinsko kolo" - kad narod kaže svoje! Dno, dna: Lutovac hteo da bude "pametan", a besramno vređa!

Podeli vest

Zoran Lutovac, potrčko Dragana Đilasa, "lider" minorne Demokratske stranke koja se utopila u tajkunsku koaliciju , pokazao je pravo lice!

Lutovac, koji je samoreklamira kao primer tolerancije i demokratičnosti, besramno je uvredio Vladimira Zaharijeva, predsednika opštine Bosilegrad.

On je objavio snimak na kojem Zaharijev igra i veseli se, a uz post je napisao komentar "argentinsko kolo".

Time je pokušao da napravi paralelu sa novim predsednikom Argentine Havijerom Milejom, koji je poznat po svojim šokantnim javnim nastupima, o čemu je Informer u više navrata pisao.

 

 

Iako je na ovaj način pokušao da bude duhovit i mnogo pametan, Lutovac je zapravo pokazao sav lažno demokratski, odnarođeni karakter njegove i Đilasove koalicije!

Em što je uvredio Vladimira Zaharijeva, ponižavajući i njegovu ljubav i radovanje s narodom i njegovu naciju, em je pokazao sav prezir koji on i njegova lažna beogradska elita gaje prema običnom narodu Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija