• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.11.2023

20:41

Običan prevarant! Terzić poručio Zelenoviću: "Ojadio je budžet grada Šapca za 5 miliona evra"! (VIDEO)

Tanjug/Vladimir Sporčić

Vesti

Običan prevarant! Terzić poručio Zelenoviću: "Ojadio je budžet grada Šapca za 5 miliona evra"! (VIDEO)

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Miloš Terzić, odgovorio je Nebojši Zelenoviću na društvenoj mreži "X".

Naime, Zelenović je bio u poseti Šapcu, i tim povodom objavio video uz sraman komentar

- Obični građani su zaboravljeni, osećaju se nesigurno i uplašeno, a svakodnevna neizvesnost im stalno nameće razmišljanje o odlasku iz svojih mesta. Okupili smo se da zajedno promenimo režim i građanima omogućimo normalan život - kazao je Zelenović u videu.

 

 

Na to je reagovao Terzić koji je iskazao brutalnu istinu i to da je upravo pomenuti Zelenović ojadio budžet Šapca i to za ni manje ni više 5 miliona evra.

- Neobični građanin Nebojša Zelenović je ojadio budžet grada Šapca za 5 miliona evra. Mahinacije preko sportskih udruženja su mu uža specijalnost. Pre svega jedan od najodgovornijih uz Dušana Petrovića za onu sramnu reformu pravosuđa. Dakle, jasno je da je on jedan običan prevarant - napisao je Terzić.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija