• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2023

20:54

Orlić raskrinkao Đilasa! Ne sme da se pojavi u Nišu kom je Vučić doneo 10 fabrika

Masha Bandjur

Vesti

Orlić raskrinkao Đilasa! Ne sme da se pojavi u Nišu kom je Vučić doneo 10 fabrika

Podeli vest

Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić reagovao je na prljavu kampanju liste "Srbija protiv nasilja" koja je pod dirigentskom palicom Dragan Đilasa ćije se dirigovanje odvija iz senke jer u pojedinim gradovima ne sme da se pojavi.

-  Tajkunska banda na bini: ili osvedočeni lažov, ili lopov, onaj kom su Srbi genocidni, ili divljak, onaj kom je "Kosovo nezavisno" ili onaj što bi u šahtu da ubija Vučićevog sina. Samo gazde im Đilasa: ni od korova. Zna on šta o njemu i njima misli Niš, kom je Vučić doneo 10 fabrika - naveo je Orlić na Tviteru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija