• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2023

09:48

(VIDEO) Bez dostojanstva: Mariniki čast što stoji uz čoveka koji je psovao!

printscreen

Vesti

(VIDEO) Bez dostojanstva: Mariniki čast što stoji uz čoveka koji je psovao!

Podeli vest

Najpoznatija srpska preletačica i desna ruka Dragana Đilasa Marinika Tepić dotakla je dno političkog beščašća pošto je bez trunke srama izjavila da joj je čast da stoji uz Miroslava Aleksića, čoveka koji ju je vulgarno opsovao tokom konstitutivne sednice Narodne skupštine.

- Zahvaljujem se i mom kolegi Miroslavu Aleksiću sa kojim imam čast da nosim ovu listu i verujem u našu pobedu - rekla je Tepićeva nakon što je lista Dragana Đilasa predala potpise za učešće na izborima raspisanim za 17. decembar.

Samo godinu dana ranije, Marinika i Đilas su optužili Miroslava Aleksića da je psovao nju zbog pozicija za sedenje u skupštinskim klupama.

- Reči kojima mi se obratio Miki Aleksić pred više svedoka, ispod su svakog nivoa! - napisala je tada Tepićeva, o čemu je Informer već pisao.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Станко

pre 6 meseci

Није ово ништа, то што је Мариника опростила Микију псовке. Сутра ови леви што су за независност Косова и санкције Русији улазе у коалицију са овим деснима који су за рат са Нато пактом и припајање Русији. Како ће то да функционише Бог свети зна.

Aleksa

pre 6 meseci

Do juče se međusobno psovali, a danas je Mariniku Tepić i Mikija Aleksića povezao zajednički interes, tj. želja da uvale dupe u fotelju.

Danka

pre 6 meseci

Образ као ђон, достојанство нула.

Sara

pre 6 meseci

Opozicija je grupa bez dostojanstva, srama i casti! Prodali bi svoje najmilije zarad zadovoljenja licnih interesa.

Milena

pre 6 meseci

Marinika je obicna bezlicna lazljivica koja nema ni trunke stida niti obraza,njoj ovakvi postupci i prilice!

Sandić

pre 6 meseci

Aleksić i Marinika se najbolje razumeju! Oboje su ljudi bez časti i ideologije.

Ena

pre 6 meseci

Opozicija (kuso i repato) je napadom na porodicu Predsednika krenula u najprljaviju kampanju, i zato će narod ubedljivo glasati za Vučića.

Jovica Popeskov

pre 6 meseci

Još ćemo mi gledati njihova prepucavanja! Oni tako funkcionišu. Marinika i Aleksić imaju sličan pristup politici koji imaju trgovci na buvljaku sa robom.

Mona Savić

pre 6 meseci

Aleksić je muljao sa budžetskim sredstvima opštine Trstenik, a Marinika sa sredstvima u pokrajini, tokom vlasti DS-a. Oni se razumeju.

emanuela

pre 6 meseci

Jovanović čovek sa dva pasoša uništitelj Srbije udružio se sa Kurtijem

Kojić Dragan

pre 6 meseci

Nastavljamo da se smejemo gledajući Đilasovu ekipu! Tu su svi posvađani, ne mogu se očima! Jedino ih vežu Đilasove pare.

Dusan

pre 6 meseci

Glas za Jovanovića je očigledno glas za Đilasa

Mitarpavlovic

pre 6 meseci

Miloš Jovanović čovek sa dva pasoša, lažni patriota koji je uništio Srbiju.

Olja

pre 6 meseci

U opoziciji sve licemer do licemera a fotelja im je jedini cilj.

Nana

pre 6 meseci

Ma koje dostojanstvo ima Marinika, kada prelazi iz stranke u stranku, uzas

Aleks

pre 6 meseci

Jovanovic sa francuskim pasosem je bas patriota. Igra skrivanja i maski je otkrivena. Svi dobro znaju da se on krije iza Djilasa.

Maja

pre 6 meseci

Navikli smo na takvo ponašanje preletačice Marinike.

NATAŠA

pre 6 meseci

NE MOŽE ČOVEK SA STRANIM PASOŠEM DA BUDE PATRIOTA I DA ŽELI DOBRO SRBIJI.

sledeća vest

Vesti

Đurđev upozorava: Brutalnu kampanju protiv državnih i bezbednosnih organa vode oni koji žele slovački scenario u Srbiji!
Politika

Đurđev upozorava: Brutalnu kampanju protiv državnih i bezbednosnih organa vode oni koji žele slovački scenario u Srbiji!

Potpuno je neverovatno da u svetlu nedavnih događaja na međunarodnoj areni, uključujući atentat na slovačkog premijera Roberta Fica i pad helikoptera iranskog predsednika Ebrahima Raisija, pojedini političari, partije i pokreti, u stilu najvećih petokolonaša, pozivaju na linč predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Srbije Miloša Vučevića, ali i na kriminalizaciju državnog bezbednosnog sektora, izjavio je predsednik Srpske lige, Aleksandar Đurđev.

29.05.2024

09:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31