• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.05.2024

12:16

Obajvljeni rezultati obdukcije tela nesrećne Alme! Obducenti otkrili da li na njemu ima tragova nasilja

Reuters/facebook

Vesti

Obajvljeni rezultati obdukcije tela nesrećne Alme! Obducenti otkrili da li na njemu ima tragova nasilja

Podeli vest

U mrtvačnici regionalne bolnice u Skadru obavljena je obdukcija tela Alme Arazi i kako prenose albanski mediji, na njemu nema tragova nasilja.

Rođaci Alme su već otišli ​​u Drač, ponevši sa sobom njeno telo, iako su se provlačile informacije da će porodica njenog supruga da je sahrani.

Ceremonija sahrane za Almu biće održana u gradu Draču, dok će njeno troje dece biti sahranjeno na groblju u gradu Skadru.

Porodici majke koja je izvršila samoubistvo i sa sobom povela svoje troje dece, nije bilo dozvoljeno da je sahrani u Skadru od strane porodice njenog muža, prenosi albanski medij "Vox".

Ergis Arazi, suprug Alme, dobio je dozvolu Uprave za zatvore da prisustvuje sahrani svoje dvoje dece koja su se udavila u reci Bojani, zajedno sa majkom i 9-godišnjom sestrom.

Arazi, koji se nalazi u pritvoru zbog izazivanja samoubistva, tužilaštvo još nije odobrilo učešće na sahrani preminulih maloletnika, osmogodišnje devojčice i trogodišnjeg dečaka.

Araziju je juče sud u Skadru odredio da mora da ostane u zatvoru, a sam je izjavio da je u teškom psihičkom stanju i da će govoriti nekom drugom prilikom.

Suprug optužen za nasilje i izazivanje samoubistva

U utorak je iz Bojane izvučeno njeno telo i telo njihovog trećeg deteta.

Alma Arazi (39) i njeno troje dece, podsetimo, navodno su izvršili samoubistvo skočivši u Bojanu.

Nakon stravične tragedije, uhapšen je njen suprug, koji je optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12