• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2024

08:37

"Tata, voleo bih da ti se zahvalim..."  Ovim rečima se Đorđe oprostio od oca Brana Mićunovića

Društvene mreže printscreen

Vesti

"Tata, voleo bih da ti se zahvalim..." Ovim rečima se Đorđe oprostio od oca Brana Mićunovića

Podeli vest

Branislav Brano Mićunović sahranjen je juče na groblju u Moštanici kod Nikšića, a sinoć se potresim rečima od njega oprostio njegov sin Đorđe i njegova supruga Zorana.

Mićunovića je, kako je Informer ranije izveštavao, na večni počinak ispratioveliki broj građana Nikšića i drugih gradova Crne Gore i regiona, ljudi iz političkog, kulturnog, sportskog miljea, a među njima i bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović sa suprugom Lidijom i sinom Blažom.

Sinoć su se na društvenim mrežama od njega oprostili snaja Zorana i sin Đorđe.

"Hvala za nesebičnu ljubav i bezbrižnost. Zauvijek (tata)" napisala je ona na zajedničkoj fotografiji koju je podelila na Instragramu.

Foto: printscreen instagram

 

Dva sata ranije, njegov sin Đorđe podelio je tekst dela svog govora koji je održao ocu na sahrani, uz emotikon srca.

"Tata voleo bih da ti se zahvalim od mene i od tvoje šćeri Andree što si nas napravio ljudima kakvi jesmo. Nedostajaćeš nam zauvek.." napisao je Đorđe između ostalog.

Foto: printscreen instagram

 

Brano Mićunović umro je od teške bolesti u petak na klinici u Budvi.

Rođen je 1953. godine u Nikšiću, a u mladosti je trenirao boks i bio pripadnik elitne 63. padobranske brigade nekadašnje JNA.

Od njega su se čituljama oprostili Manekenka Manda Popović, Dejo Savićević, Zvezdan Terzić...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)
Live TV

Jezivi planovi NATO-a za Republiku Srpsku konačno obelodanjeni! Zapad bi voleo da od Balkana napravi crnu rupu koju može da kolonizuje! (VIDEO)

Šta smera NATO u Republici Srpskoj? Engleski lord Mark Lankaster sastavio je izveštaj o tome kakvi su planovi i interesi NATO-a na zapadnom Balkanu. Ovde je predloženo da se uvedu ograničenja za RS koja su dovedena do neprepoznatljivosti. U emisiji "Info jutro", gost je bio novinar Duško Vukajlović koji je govorio o planovima NATO-a za zapadni Balkan, Republiku Srpsku, ali i Srbiju.

31.05.2024

08:56

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija