• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/blic

19.04.2024

18:07

Glavni javni tužilac reagovao na pisanje medija! Evo šta je rekao o navodnoj nasilnoj smrti osumnjičenog za Dankino ubistvo

Vesna Jović

Vesti

Glavni javni tužilac reagovao na pisanje medija! Evo šta je rekao o navodnoj nasilnoj smrti osumnjičenog za Dankino ubistvo

Podeli vest

Nakon navoda pojedinih medija da je Dalibor Dragijević (40), koji je bio osumnjičen da je pomogao bratu Dejanu Dragijeviću (50) da sakriju telo ubijene Danke Ilić (2) iz Bora, preminuo nasilnom smrću, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru rekao je da te navode ne može da potvrdi.

- Tužilaštvo nije dobilo zapisnik o obdukciji D.D. i ne možemo da potvrdimo navode koje su objavili pojedini mediji - izjavio je Miodrag Canović, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Podsećamo, osumnjičeni Dalibor Dragijević (40) iz Bora, kome je bilo određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je pomogao Dejanu Dragijeviću (50), osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon zločina, preminuo je 7. aprila u Policijskoj upravi u Boru.

Dalibor je umro u pritvoru od posledica infarkta.

Dalibor Dragijević je uhapšen 6. aprila, zajedno sa ocem Radoslavom, pod sumnjom da je pomogao bratu Dejanu da premesti telo ubijene Danke Ilić.

Kako smo pisali, Dalibor je pre smrti i priznao da je pomogao bratu Dejanu da se reši tela Danke Ilić. On je policiju vodio na više lokacija, ali ni na jednoj nije nađeno telo Danke Ilić.

Iznenadna smrt brata ubice bi mogla da utiče na istragu, pošto je bio jedna od tri ključne osobe koje mogu da pomognu policiji u potrazi za telom Danke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Problem za Francuze: Lukas Ernandez pod znakom pitanja
Fudbal

Problem za Francuze: Lukas Ernandez pod znakom pitanja

Fudbaler Pariz Sen Žermena i francuski reprezentativac Lukas Ernandez (28), koji je u polufinalnom meču Lige šampiona protiv Dortmuda povredio koleno, mogao bi zbog povrede da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo, objavio je danas "Lekip".

02.05.2024

17:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija