• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.04.2024

15:46

Saslušani doktor i kozmetičar koji su upropastili ženu: Otišla na tretman, unakazili joj nogu

Informer

Vesti

Saslušani doktor i kozmetičar koji su upropastili ženu: Otišla na tretman, unakazili joj nogu

Podeli vest

Posle rutinske intervencije na privatnoj klinici, A. T. je zadobila teške telesne povrede zbog kojih je morala na hiruršku intervenciju stopala.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da su kozmetičar M. Ž. i lekar opšte prakse D. O. zaposleni u Specijalističkoj lekarskoj ordinaciji „Beomedikus Beograd“ koji su uhapšeni zbog sumnje da su prilikom nestručne intervencije naneli teške telesne povrede pacijentkinji saslušani su u tužilaštvu, posle čega je predloženo da im bude određen pritvor.

- Ž. M. je izneo odbranu ali po savetu izabranog branioca nije želeo da odgovara na pitanja tužioca, dok je doktor D. O. iskorisito zakonsko pravo i branio se ćutanjem - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Foto: Informer

 

 

U odnosu na oba osumnjičena, kako se dodaje, sudiji za prethodni postupak je stavljen predlog za određivanje pritvora jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na svedoke, s obzirom da je osumnjičeni kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi ponoviti krivično delo s obzirom da su krivično delo izvršili u toku obavljanje svoje redovne delatnosti.

- Tužilaštvo će u daljem toku postupak ispitati svedoke najpre oštećenu A.I. zatim doktorku M.K. koja je prva ukazala pomoć nakon predmetne intervencije kao i doktora Instituta sa Banjice koji je vršio hiruršku operaciju stopala sa transplantacijom kože te će preduzeti medicinsko veštačenje povreda i druge dokazne radnje, a zahtev za inspekcijski nadzor je već podnet nadležnoj inspekciji - dodaje se u saopštenju tužilaštva.

Podsetimo, posle rutinske intervencije na privatnoj klinici, A. T. je zadobila teške telesne povrede zbog kojih je morala na hiruršku intervenciju stopala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Napao čoveka mačetom i naneo mu povrede: Strašno nasilje u Beogradu
Hronika

Napao čoveka mačetom i naneo mu povrede: Strašno nasilje u Beogradu

Dana 19.04.2024.godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv F.A. rođenog 2003 godine zbog postojanja opravdane sumnje da je pokušao da izvrši krivično delo Razbojništvo iz odredbe člana 206 stav 1 u vezi sa odredbom člana 30 Krivičnog zakonika, na taj način što je dana 19.10.2022. godine u Novom Beogradu upotrebom sile pokušao da oduzme tuđu pokretnu stvar.

19.04.2024

15:42

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija