• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.04.2024

13:48

Oglasio se MUP povodom jezivog nasilja na Novom Beogradu: Simpatizer Mikija Aleksića dobio krivičnu prijavu

Shutterstock, Printscreen

Vesti

Oglasio se MUP povodom jezivog nasilja na Novom Beogradu: Simpatizer Mikija Aleksića dobio krivičnu prijavu

Podeli vest

Darko Simić (37), nekadašnji zamenik predsednika Opštinskog odbora Demokratske stranke u Lazarevcu i simpatizer Miroslava Aleksića, krivično će odgovarati jer je 8. aprila pesnicom nokautirao tinejdžera koji je vozeći bicikl naleteo na njegovu suprugu.

Kako se navodi u saopštenju policajci sa Novog Beograda podneće krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

On se sumnjiči da je 8. aprila ove godine na Novom Beogradu fizički napao trinaestogodišnjaka, kao i jednog tridesettrogodišnjeg prolaznika koji je pokušao da spreči sukob.

Prethodno je trinaestogodišnjak, upravljajući biciklom na pešačkoj stazi  u Bulevaru Aresenija Čarnojevića naleteo na suprugu osumnjičenog koja je vodila sa sobom šestogodišnjeg dečaka, a koji su usled udarca pali na zemlju.

Kako smo već pisali na zatvorenoj Viber grupi stanovnika Bloka 38 objavljen je snimak kada je Simić nokautirao dečaka koji je vozeći bicikl uplašio ženu i dete. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija