• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: P.Ivković

19.04.2024

12:21

Marjanovićev brat, snajka i sin nisu došli na suđenje! Zoran objasnio zašto se nisu pojavili

public/tanjug

Vesti

Marjanovićev brat, snajka i sin nisu došli na suđenje! Zoran objasnio zašto se nisu pojavili

Podeli vest

Na današenjem suđenju Zoranu Marjanoviću koji je optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović nisu se pojavili njegov brat Miloš, snaja Milica i sin Uroš koji su trebali da svedoče, jer nisu dobili poziv za suđenje, kazao je okrivljeni.

Kako je Zoran izjavio oni nisu obavešteni da tzerba da svedoče.

-Ne živimo trenutno na toj adresi zbog radova i neuslova. Nema struje, pa smo privremeno na drugim adresama zbog toga se nisu pojavili - izjavio je Zoran, a sudija ga je obavezala da ih obavesti o narednom pretresu.  

Na današnjem suđenju od svedoka koji su trebalo da svedoče pojavio se jedino penzionisani policajac Boris Pucić koji je ispričao šta se sve desilo 2.aprila 2016. godine kada je Jelena Marjanović ubijena na nasipu u naselju Crvenka u Borči.  

Foto: P.I.

Zoran došao na suđenje u Palatu pravde, njenov brat, snaja i sin nisu obavešteni

- Zoran me je pozvao kada je Jelena nestala, nekoliko puta smo se slučajno sreli i znao sam da trenira. Dao sam mu broj koga da pozove, bio sam u šetnji kada se to desilo pa sam se presvukao i samoinicijativno krenuo na nasip. Zorana sam sreo u kolima sedeo je na zadnjem sedištu, pored njega je bila Jana, a on je bio uznemiren. Ja sam njih upoznao nekoliko godina pre ubistva, tačnije znao sam Jeleninog oca i majku, pa sam tako upoznao Jelenu, a posle i Zorana. Davao sam mu uputstva kome da se javi, a kada sam bio na nasipu čuo sam se sa šefom smene u policiji sa kojim je Zoran bio na vezi. Pretraživali smo sve od rampe do rampe - izjavio je Boris Pucić. 

Naredno suđenje zakazano je za 06.jun 2024. godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Evo ko sve svedoči o ubistvu Jelene Marjanović: Ovako su Miloš i Zorica govorili o odnosu pevačice i njenog muža
Hronika

Evo ko sve svedoči o ubistvu Jelene Marjanović: Ovako su Miloš i Zorica govorili o odnosu pevačice i njenog muža

U Višem sudu u Beogradu za sutra je zakazan nastavak suđenja Zoranu Marjanoviću koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović a najavljeno je da bi kao svedoci trebalo da budu saslušani Zoranov sin iz prvog braka Uroš, brat Miloš i snaja Milica. Osim najbližih srodnika Zorana Marjanovića, sudsko veće za sutra je pozvalo i policajca Borisa Pucića, kog je optuženi pozvao u vreme nestanka Jelene.

18.04.2024

22:32

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!
Politika

Jovanov ukazao na promenu stava o Beogradu na vodi: Đilas doživeo kopernikanski obrt!

Nakon obraćanja poslanika Dragana Đilasa (Srbija protiv nasilja) koji je izneo niz primedbi na sastav nove Vlade Srbije, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Milenko Jovanov poručio je da je Đilas govorio o Kosovu i Metohiji, a da nema prava da govori o Kosovu i Metohiji čovek koji je na organima svoje stranke dao nalog svoj potpredsednici da na forumu Zapadni Balkan potpiše deklaraciju u kojoj se svi oni zajedno, uključujući i tu stranku i druge socijaldemokratske stranke Balkana, zalažu za što brži ulazak Kosova u Evropsku uniju.

02.05.2024

11:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija