• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2024

12:24

"Neko mi je obio katanac na kapiji i bacio ga u bunar": Komšinica Dankinog ubice iznela šok detalj, da li je ovo novi trag?!

Informer

Vesti

"Neko mi je obio katanac na kapiji i bacio ga u bunar": Komšinica Dankinog ubice iznela šok detalj, da li je ovo novi trag?!

Podeli vest

Policija u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2), pregleda i bunar u dvorištu komšinice Dejana D., javljaju reporteri.

Dragica Š. - komšinica osumnjičenog Dejana D., ističe da sumnja, kako joj je, za sada nepoznato lice, obilo katanac koji je stajao na kapiji.

- Katanac je bio zatvoren, kad sam došla kažem:"Juuu, ostavila sam katanac otvoren, pa neće i neće da se zatvori" - istakla je komšinica Dejana D. za Telegraf.

Foto: Informer

 

Na pitanje da li je primetila da je kamenje na bunaru pomerano, Dragica je odgovorila negativno.

- Nije pomerano ništa, ali bolje neka se pretraži - rekla je, dodajući da tamo gde je poklopac na septičkoj jami ništa nije diralo jer bi se videlo.

- Za unutra, za rupu ne garantujem - napomenula je.

Komšinica je reporterki Informera ispričala da je katanac našla pre par dana, ali tome nije pridavala pažnju, iako joj je unuka predložila da prijavi policiji. Na kraju - katanac je pronađen na bunaru. 

Foto: Informer

 

Policijaci su stigli u selo Zlot i krenuli da "češljaju" teren u nadi da će telo ubijene Danke (2) što pre pronaći. Razgovarali su i sa Dragicom i pregledali bunar, a potom je i policijski pas doveden u dvorište.

Foto: Informer

 

Podsetimo, u selu Zlot, ispred kuće Dejana D. (50), osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) nalazi se policijsko vozilo, kao i cisterna za isušivanje septičke jame koja je upravo stigla na lice mesta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31