• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.04.2024

22:39

Žena "isekla" put mladiću, a on skočio na njen auto! Skakao joj pomahnitalo na šoferki! (VIDEO)

printskrin/instagram/moj beograd

Vesti

Žena "isekla" put mladiću, a on skočio na njen auto! Skakao joj pomahnitalo na šoferki! (VIDEO)

Podeli vest

Do saobraćajnog incidenta na Tošinom bunaru, kada je danas nepoznati mladić, skakao ženi po "opel astri", koja je bila u pokretu, prema rečima očevidaca, došlo je nakon što je ona " isekela" put " njegovom "golfu!

- Žena je, koliko sam primetila ulazila u traku u kojoj su bili taj momak i devojka sa "golfom" i kasnije su je jurili do železničke i tu se sve desilo. Mislim nije krivica tog momka i devojke, ali on će morati da odgovara zbog toga sto joj je skakao po haubi i slomio šoferku - napisala je svedok nemilog događaja na Instagram stranici Moj_beo_grad.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Na snimku se vidi kako se mladić raspravlja i gurka sa ženom iz plave "opel astre", a onda skače na automobil u pokretu i skaće po šoferšajbni! 

- Ja sam se tako potresla kad sam ovo danas videla, šta god da je uradila da ti neko slomi šoferku i da postoji mogućnost da je srča iseče i povredi, mene dnevno 5 njih iseče, zamislite da svi izlazimo da se tako ponašamo, mladić je za posmatranje, da sam njegova devojka odmah bi ga ostavila, e takvi likovi biju žene zato što im zagori ručak!!! Žena nije trebala da upada u traku mogla je da sačeka, samo je sebe ponizila time i dokazala da žene mogu da budu toliko glupe kad voze - komentar je korisnice Instagrama, koja je bila svedok nesvakidašnjeg događaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija