• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.04.2024

19:08

Pitate me za ubijenu decu, a ne koliko sam života spasio! Izjave Vladimira Kecmanovića sramne da sramnije ne mogu biti

Informer

Vesti

Pitate me za ubijenu decu, a ne koliko sam života spasio! Izjave Vladimira Kecmanovića sramne da sramnije ne mogu biti

Podeli vest

Vladimir Kecmanović, otac dečaka-ubice Koste (14) koji je 3. maja prošle godine u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru likvidirao devet đaka i portira, izrekao je danas seriju sramnih, bahatih i nadmenih rečenica tokom suđenja pred Višim sudom u Beogradu.

Informerov izvor, koji je pratio suđenje, otkrio nam je samo delić drame koja se odvijala iza zatvorenih vrata.

Kako je naveo, okrivljeni je i ovaj put pred roditeljima pobijene dece pokušavao sebe da predstavi kao žrtvu pa je, kao i na ranijim suđenjima, ponavaljao da je doktor, da svi moraju da ga poštuju i da je "spasio mnoge živote", što je šokiralo i razbesnelo sve u sudnici.

- Pitate me za ubijenu decu, a ne pitate koliko sam života spasio kao doktor! - doslovno je izjavio Kecmanović koji se, očigledno, ni u jednom trenutku nije suočio sa ličnom odgovornošću u vezi postupanja sina ubice.

Ubeđen da je on žrtva

On je od prvog dana negirao krivicu i tvrdio da "ne bi trebalo da robija za nešto što nije uradio". U istom maniru je i danas odgovarao na pitanja ucveljenih roditelja kod kojih je izazavao naročiti revolt posle sledeće situacije.

- Na direktno pitanje majke jedne ubijene devojčice šta misli da bi bila adekvatna kazna za ono što je njegov sin učinio, Vladimir je ponudio frapantan odgovor - 'Ja sam glavnom tužiocu Nenadu Stefanoviću već rekao: Spalite mi porodicu, ženu, decu, majku!' To je izazvalo šok svih u sudnici, a roditelji pobijene dece su vikali: 'Sram te bilo' - prenosi naš sagovornik.

Vladimir se tereti za ugrožavanje sigurnosti, jer je obučavao sina da puca u streljani, i nije adekvatno obezbedio oružje u stanu na Vračaru kojim je Kosta počinio masakr. Od dana masakra nalazi se u pritvoru iz koga je i danas doveden.

Foto: Zoran Sinko

Miljana Kecmanović konstantno okreće leđa porodicama ubijene dece

Optužena je i njegova supruga Miljana, Kostina majka, koja se brani sa slobode i pruža podršku suprugu. Ona odgovara zbog toga što je njen DNK nađen na jednoj čauri sa mesta zločina. 

Bez saučešća i ljudskosti

Njeno hladnokrvno držanje je takođe uznemiravajuće po roditelje mučki ubijene dece kojima je neshvatljivo da Kecmanovići ni u jednom trenutku nisu pokušali da im direktno izjave saučešće ili im upute bilo koju reč. 

- Bolesni su kompletno. I ćerku im hitno treba oduzeti - šaputali su danas među sobom.

Optužnicom su, podsetimo, obuhvaćena i dvojica instruktora iz streljane u kojoj je Kosta učio da puca zbog davanje lažnog iskaza, pošto su obmanuli inspektore tokom istrage.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Trece Oko

pre 1 mesec

Ne kaze se bez razloga, od zla oca i jos gore majke. E, ovo vam je to. Zatvoriti svo troje i baciti kljuc.

Pier

pre 1 mesec

Eh da užasno su nam bahati lekari to smo svi iskusili na koži - zbog sportske povrede sam dete na Banjicu vodio nekih 6 - 7 puta za tri godine kako DS urla na pacijente, kakvo ponižavanje trpimo a otima nam se od plate taj dinar zaradjen za kasu državno zdravstveno posle jedan Spasovski traži 2000 evra u koverti.

Jasno je

pre 1 mesec

da je covek bolestan ! I bolesno bahat, drzak ! Da je pravde, stvarno ga zapaliti na lomavi, sve zbog bahatosti, drskosti i odsustva empatije ! Kako takav covek uopste moze da se bavi medicinom ??!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija