• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. B.

06.03.2024

19:37

"Polomiću vam noge i ubiću vas od batina"! Milošu iz Bačkog Petrovog Sela stigle pretnje od huligana!

facebook

Vesti

"Polomiću vam noge i ubiću vas od batina"! Milošu iz Bačkog Petrovog Sela stigle pretnje od huligana!

Podeli vest

Miloš Gajić iz Bačkog Petrovog Sela koji sa prijateljima iz neformalmog udruženja i uz pomoć Mesne zajednice i policije pokušava da stane na put lopovima i huliganima koji skrnave groblje i pljačkaju kuće danas je ponovo dobio pretnje!

On kaže da je pretnja stigla preko druga kojeg su huligani presreli u selu i rekli mu: "Polomiću vam noge i ubiću vas od batina"!

Podsetimo, na meti huligana u novembru prošle godine bila je Miloševa baka koja je brutalno pretučena i umotana u tepih, ali je ona uspela da otera lopove, koji su pobegli sa plenom.

Miloš i njegov prijatelj su i ovaj put sve prijavili policiji. On ističe da je zadovoljan saradnjom sa bečejskom policijom i sa Mesnom zajednicom u svom selu, ali da se ovim slučajem tužilaštvo mora ozbiljnije baviti kako neko ne bi izgubio život zbog ovih razbojnika.

Foto: facebook

Miloš Gajić želi mir u svom mestu

- Verujem da će policija i tužilaštvo odraditi svoj deo posla i da će se ovom stati na put, ove pretnje neće nas sprečiti da dalje nastavimo da radimo i borimo za naše selo - kaže Miloš i dodaje da policija radi na slučaju i da su nakon prijave brzo intervenisali.

Miloš inače već ima jedan sudski postupak gde je u svojstvu oštećenog zbog fizičkog napada na njega, a sada mu te iste osobe prete fizičkim nasiljem.

Kako je baka Jelena ispričala, ona je spremala večeru, a potom je otišla da gleda televizor koji se u jednom momentu ugasio.

- U jednom momentu televizor se ugasio, a kada sam videla da ne svetli lampica, shvatila sam da nema struje - kazala je Jelena koja se bila uverena da se radi o havariji koja će biti sanirana.

Foto: B.Đ.

Miloševa baka Jelena je preživela torturu

Jelena je ispričala da jeste čula lupanje, ali je pomislila da mačak koji živi u dvorištu šeta po krovu.

- U jednom trenutku ušli su u prostoriju gde sam spavala i odmah me povukli za kosu i bacili na pod i počeli su da me šutaju u glavu i telo - opisala je baka zlostavljanje, dodajući da je odmah počela da doziva prve komšije kako bi obavestili policiju.

Kada su videli da baka Jelena ne želi da im dozvoli da je opljačkaju, lopovi su nastavili torturu i pokušali da joj gurnu peškir u usta, a pre toga su je prekrili jorganom.

Kada su pokušali da gurnu peškir, baka je dobila dodatnu snagu i rekla im je da će još više vrištati i da će oni svakako dobiti ono što su zaslužili kad tad.

Oni su suočeni sa Jeleninom hrabrošću, pobegli iz kuće, ali su joj pre toga otrgli burmu.

Inače Jelena živi u maloj kući u dvorištu, a spratna kuća u kojoj je živela sa pokojnim mužem bila je prva na meti lopova. Kaže da joj nije isplativo da sama živi u velikoj kući koju je teško ugrejati, pa zato živi u maloj kući punoj idile.

Posle napada ona je pozvala unuka Miloša koji živi u selu, i koji je često angažovan i pomaže ljudima preko Mesne zajednice, a isto veče došla je i unuka sa zetom i praunukom iz Beograda.

Miloš je odmah obavestio policiju, a oni hitnu pomoć. Jelena koja je dijabetičar je pregledana, a na svu sreću nije imala teže povrede. Unuka se plašila da bi Jelena zbog stresa mogla da ima problem sa šećerom zbog inicijalne bolesti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija