• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

02.03.2024

10:01

"Kosta se smirio": Prestao je odjednom da zahteva svašta, da li je ovo razlog?

Printscreen, Peđa Milosavljević

Vesti

"Kosta se smirio": Prestao je odjednom da zahteva svašta, da li je ovo razlog?

Podeli vest

Kosta K., dečak ubica koji je pre deset meseci u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio devet svojih vršnjaka i domara škole, šokirao je javnost ranije tražeći besmislene i krajnje neverovatne stvari bolničkom osoblju u Klinici za neuropsihijatriju za decu i omladinu gde je u toku njegova psihijatrijska opservacija, ali sada se primirio, saznaje Republika.

Naime, kako smo i ranije pisali, on je imao posebne prohteve kada su pitanju "praznični dani", hrana, pa čak i predmeti za razonodu i zabavu. Sve se događa u trenutku kada je počelo suđenje njegovim roditeljima pred Višim sudom u Beogradu.

Foto: printscreen/shutterstock

 

 

Kosta se smirio otkako je počelo suđenje. U poslednja tri, četiri dana ponaša se normalno, što je sve začudilo, a i uplašilo u isto vreme, budući da to ne liči na njega. Podsetimo šta je sve tražio knjige, igrice itd, a već danima ne traži ništa i ponaša se čudnije nego inače - kaže izvor Republike.

Takođe, njegovo mirno ponašanje se poklapa sa saznanjem da bi u nekom trenutku on i njegova porodica mogla da ostane bez imovine, kako smo već pisali. 

Izvor Republike ranije je otkrio da je Kosta potišten i zabrinut, jer, kako kaže, misli da neće imati ništa "kada izađe", budući da je protiv njegovih roditelja pokrenut postupak za nadoknadu nematerijalne štete, koju su, po privatnoj tužbi, pokrenuli roditelji žrtava u OŠ "Vladislav Ribnikar".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31