• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

12.02.2024

13:26

Građevinski preduzimač silovao devojku u liftu! Prišao joj sa leđa i skinuo, napadao i ranije (FOTO)

D.K.

Vesti

Građevinski preduzimač silovao devojku u liftu! Prišao joj sa leđa i skinuo, napadao i ranije (FOTO)

Podeli vest

S.J. (32) iz Aleksinca koji je sinoć uhapšen u Nišu zbog sumnje da je u liftu jedne stambene zgrade u centru grada silovao dvadesetčetvorogodišnju devojku, pre nekoliko dana je seksualno napao jednu ženu ali je ona uspela da izbegne nasilnu obljubu.

- Prošle nedelje  je seksualno zlostavljao radnicu jedne pekare u Žitkovcu kod Aleksinca. Nije uspeo da do kraja realizuje svoju nameru pa je delo kvalifikovano kao nedozvoljene polne radnje. S obzirom na to da se tek prikupljaju dokazi o ovom događaju, te da krivična prijava protiv njega nije još podneta, nalazio se na slobodi – navodi naš izvor upoznat sa ovim slučajem.

Kako saznajemo od njegovih poznanika, on je radio kao građevinski preduzimač, zapao je u dugove pa je poslednjih dana počeo čudno da se ponaša. Njegovi prijatelji veruju da je odlučio da uradi sve što mu paše jer želi da ode u zatvor kako bi pobegao od poverilaca.

-  Danima je lomio izloge po Aleksincu zbog čega su protiv njega podnošene prekršajne prijave. Zbog sumnje u njegovo duševno zdravlje, prošle nedelje je dva puta vođen u Psihijatrijsku bolnicu  Gornjoj Toponici gde je ustanovljeno da ne pati od duševnog oboljenja ili drugog stanja koje bi uticalo na njegovu sposobnost da shvati značaj svoga dela i upravlja svojim postupcima pa nije bilo osnova da bude zadržan u ovoj ustanovi – objašnjavaju naši sagovornici.

 

Dodaju da je reč o konfliktnoj osobi koja se nasilno ponašala i prema članovima porodice.

Aleksinčanin je sinoć uhapšen brzom policijskom akcijom nakon što je silovao devojku u zgradi u kojoj živi. 

Mladu Nišlijku napao je čim je ušla u lift, prisilno je obljubio a zatim pobegao. Njene pozive u pomoć čule su njene komšije i pozvale policiju.

Na lice mesta su sa policijskom patrolom stigli i inspektori za krvne i seksualne delikte odeljenja kriminalističke policije i forenzičari.

Kako svedoče stanari, forenzičari su upotrebili sredstva za pronalaženje otisaka a u cilju obezbeđivanja dokaza izuzeli su i pod lifta, prvenstveno radi otkrivanja bioloških tragova koji su ključni dokaz u ovakvim slučajevima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 3 meseca

A NIJEDNA OD TIH PIZDI NIJE SMEO DA IAZDJER STOKO JEDNA DA BOG DA VAM SE U KUCI TO DESILO . FUJJJJJJJJJJJ

lol

pre 3 meseca

sta ce im otisci kad znaju koje... verovatno neka birokratska glupost zbog koje je neko ko je vec isto delo radio i kome treba da se sudi. za ovo je vise kriva drzava nego ovaj lik.. sramota u kakvoj tunguziji zivimo.

zdenko

pre 3 meseca

"Pogledaj galeriju"??, vi ste definitivno bolesni. definitivno vas odjavljujem.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija