• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

08.02.2024

14:55

Zakucao se kolima u zid, jer je bio žrtva internet nasilja! Najnoviji detalji strašne nesreće u Kraljevu (FOTO)

RINA

Vesti

Zakucao se kolima u zid, jer je bio žrtva internet nasilja! Najnoviji detalji strašne nesreće u Kraljevu (FOTO)

Podeli vest

Vest o nesreći u kojoj je život izgubio mladić L.V. (21) potresla je Kraljevo. Tačan uzrok ove tragedije još uvek nije poznat, ali poznanici mladića kažu da je vrlo moguće da je saobraćajnu nezgodu mladić možda izazvao i namerno, jer je bio žrtva internet nasilja.

- Njegova slika pojavila se na društvenim mrežama i ispod nje je pisalo "manijak". Komentara je na to bilo raznih, a taj dečko nikome ništa nažao nije učinio već je njegova slika - ili stvaljena greškom ili je to neki bolesni um namerno učinio. Ne možemo da tvrdimo, da je zaista nesreću izazvao namerno, ali to se jutros moglo čuti po gradu, kaže za RINU devojka koja je poznavala L.V.

Foto: RINA

 

 

Nastradali mladić radio je u jednoj stranoj fabrici koja je pre nekoliko godina otvorena u Kraljevu, a kolege za njega imaju samo pohvalne reči.

- On je bio divan kolega i vaspitan mladić. Radio je sa dosta žena i sa svima je bio u normalnim i kolegijalnim odnosima, ni sa jednom neka svadja. Ako je dečko učinio to jer su ga bez razloga prozvali manijakom to nek ide na dušu onima koji su te laži širili na društvenim mrežama, Verovatno ga je to mnogo pogodilo i nije mogao da se nosi sa tim. Kraljevo nije veliki grad, skoro svi se znaju, dodaju kolege.

Foto: RINA

 

L.V. nastradao je kada je rano jutros sleteo sa puta i udario u zid koji je od siline udara potpuno razbijen.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija