• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

04.01.2024

21:11

"Mnogo su voleli Vukana, porodica je ostala bez prvenca": Prijateljica stradalog mladića slomljena od bola

Društvene mreže

Vesti

"Mnogo su voleli Vukana, porodica je ostala bez prvenca": Prijateljica stradalog mladića slomljena od bola

Podeli vest

"Bio je savestan i odgovoran mladić oduvek, sportista, lepo vaspitan... Nikada ne bi dozvolio da brzo vozi i da izlaže opasnosti sebe, a kamoli devojku koju je toliko voleo"

Ovim rečima za Kurir govori prijateljica porodice stradalog mladića Vukana Kneževića (18) koji je juče poginuo na putu Čačak-Požega, a njegova devojka J.Z. tada je teško povređena.

- Cela porodica je u šoku, Vukan je prvo dete svojih roditelja, njihov prvenac. Ima mlađeg brata i sestru, a za njih bi uradio sve na ovom svetu. Porodica i devojka sa kojom je bio u automobilu bili su mu najbitniji - kaže sagovornica.

Prema njenim rečima Vukanovi roditelju su ugledni lekari iz Aranđelovca i divni ljudi koji su sve što su radili radili za svoju decu.

- Niko nije zaslužio da sahrani svoje dete. Oni su ga tek pripremali za život. Dobio je taj automobil "reno klio" da vozi, 13. decembra mu je bio rođendan slavio ga je sa devojkom, društvom, porodicom, bilo je jako veselo. Radovali su se životu - kaže prijateljica i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

- Vukan i J.Z. su se baš mnogo voleli, ne može čovek ni da ih sretne negde a da nisu zajedno. Ne znam da li su devojci saopštili da on nije živ, ne znam kako će to podneti.

Kako kaže, sad je najvažnije da se ona oporavi i da njihove porodice mogu da budu jedna uz drugu u najtežim trenucima.

- Vukan je bio mlad, ali je oprezan vozač, opet kažem, ne bi ih doveo u opasnost pogotovo zbog devojke, nikada je ne bi ugrozio. Šta se tu desilo neka utvrdi istrada, ali nije bilo razloga za žurbu sa njegove strane - kaže sagovornica i objašnjava:

- Rečeno nam je da je izletela divlja svinja na put ili mu je čak pala na haubu. Ne znam kako bi u tom trenutku reagovao i najiskusniji vozač, a ne Vukan, dete od 18 godina.

Podsetimo, Vukanova devojka J.Z. hospitalizovana je u Opštoj bolnici u Čačku.

- Pacijentkinja je stabilnih vitalnih parametara i nastavljeno je njeno lečenje u jedinici intezivne nege - potvrđeno je ovoj ustanovi za medije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića
Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas, povodom odluke Opštinske izborne komisije (OIK) gradske opštine Vračar koja je odbacila listu "Dr Savo Manojlović i ja sam Vračar - Kreni-promeni" zbog nepoštovanja propisa o zastupljenosti polova, ali i zbog nedovoljnog broja potpisa, da građani mogu još jednom da se uvere na kakve su sve prevare spremni predstavnici opozicionih lista.

14.05.2024

19:56

Vesti

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem
Politika

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem

Grupa Srba sa severa Kosova fotografisala se ispred zgrade opštine Leposavić sa zamenikom ministra za lokalnu samoupravu Arberom Vokrijem, zamenikom ministra za zajednice i povratak Radoicom Radomirovićem, kao i kandidatkinjom za poslanicu u Evropskom parlamentu Austrijankom Kati Šneberger, a među njima su, kako piše Nacionale, dvojica muškaraca za koje je taj portal ranije objavio da su konzumirali narkotike u zgradi opštine Leposavić.

14.05.2024

20:22

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19