• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/tagesschau.de

03.01.2024

08:46

Jeziva podudarnost! Dečak iz Srbije zadavio devojčicu u Ulmu, pa pozvao Hitnu pomoć, isto uradio i njegov otac kada je ubio pastorku (VIDEO)

Shutterstock, Društvene mreže

Vesti

Jeziva podudarnost! Dečak iz Srbije zadavio devojčicu u Ulmu, pa pozvao Hitnu pomoć, isto uradio i njegov otac kada je ubio pastorku (VIDEO)

Podeli vest

Užasan zločin dogodio se u šumi u Ulmu u sredu 27. decembra prošle godine kada je tinejdžer (15) iz Srbije , davio vršnjakinju koja je preminula u bolnici 1. januara.

Nemački mediji prenose da je dečak (15) uhapšen u blizini mesta gde je pronađena devojčica koju je Hitna pomoć reanimirala i prebacila u bolnicu.

Foto: Printscreen/Tik tok

Dečak iz Srbije ousmnjičen za jezivi zločin

 

- Dečak je pozvao pomoć i prijavio da je u šumi ubio svoju devojku i dao je lokaciju, a onda se udaljio. Kada je medicinska ekipa stigla na lice mesta na vratu devojčice koja nije davala znake života uočeni su tragovi davljenja ali i borbe, pa je odmah pozvana policiju koja je samo stotinak metara dalje pronašla i uhapsila dečaka, koji je bio pomalo dezorijentisan i imamo je neke povrede na rukama, a nakon privođenja je utvrđeno da je poziv Hitnoj pomoći upućen sa njegovog mobilnog telefona - objasnio je izvor iz istrage za lokalne medije.

 

 

Devojčica je u teškom stanju primljena u bolnicu, ali je nažalost u ponedeljak 1. januara u ranim jutarnjim satima preminula. 

- Dečak je od hapšenja u pritvoru i njemu se sada na teret stavalja krivično delo ubistvo iz nehata- kazao je portparol tužilaštva u Ulmu.

Dečak navodno do sada nije dao objašnjenje šta se desilo kobne večeri.

Tužilaštvo je naložilo obdukciju žrtve ali i prihijatrijsko veštačenje dečaka, kao i da se uradi rekonstrukcija kretanja njih dvoje kobne večeri. 

Čeka se i toksikološki nalaza njegove rkvi kako bi se utvrdilo da li je bi pijan ili nadrogiran kobne večeri, a po nalogu tužioca on će biti i psihijatrijski veštačen.

Ukoliko se utvrdi da je privedeni tinejdžer zadavio vršnjakinju, po nemačkom krivičnom zakonu on kao malletnik ne može da bude osuđen na više od deset gopdina zatvora

Inače nemački mediji izveštavaju da je dečakov otac (41) u aprilu 2023. godine nožem izmasakrirao pastorku (7) u blizini škole u Ulmu i pozvao Hitnu pomoć da joj pomogne. Pastorka je nažalost iskrvarila na smrt, a ubica je odmah smešten u psihijatrijsku ustanovu jer je šizofreničar. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića
Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas, povodom odluke Opštinske izborne komisije (OIK) gradske opštine Vračar koja je odbacila listu "Dr Savo Manojlović i ja sam Vračar - Kreni-promeni" zbog nepoštovanja propisa o zastupljenosti polova, ali i zbog nedovoljnog broja potpisa, da građani mogu još jednom da se uvere na kakve su sve prevare spremni predstavnici opozicionih lista.

14.05.2024

19:56

Vesti

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem
Politika

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem

Grupa Srba sa severa Kosova fotografisala se ispred zgrade opštine Leposavić sa zamenikom ministra za lokalnu samoupravu Arberom Vokrijem, zamenikom ministra za zajednice i povratak Radoicom Radomirovićem, kao i kandidatkinjom za poslanicu u Evropskom parlamentu Austrijankom Kati Šneberger, a među njima su, kako piše Nacionale, dvojica muškaraca za koje je taj portal ranije objavio da su konzumirali narkotike u zgradi opštine Leposavić.

14.05.2024

20:22

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19