• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

01.01.2024

15:11

Brajanu Volšu dodeljen advokat po službenoj dužnosti: Već brani jednog monstruma zbog dva ubistva

printscreen

Vesti

Brajanu Volšu dodeljen advokat po službenoj dužnosti: Već brani jednog monstruma zbog dva ubistva

Podeli vest

Gotovo punih godinu dana nakon što je prvi put uhapšen zbog ubistva svoje žene, Beograđanke Ane Volš, Brajan Volš je i dalje iza rešetaka i sada mu je potreban novi advokat, javljaju američki mediji.

Čini se da Volš više ne može da priušti istaknutog branioca, Trejsi Majner, navode lokalni portali.

Volš je optužen za smrt svoje supruge Ane Volš iz Beograda tokom prošle Nove godine.

On se takođe suočava sa federalnim optužbama za navodnu prodaju lažnih slika Endija Vorhola jednom kolekcionaru.

Na Višem sudu u Dedhamu, i Volš i Majner su se pojavili putem video linka, a sudija je prihvatio zahtev Majnerove da napusti slučaj.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Volšov novi advokat je javni branilac Lari Tipton.

Tipton je takođe bio u Višem sudu u Dedhamu za još jednog klijenta visokog profila, Emanuela Lopeza, koji je optužen za ubistvo narednika policije Vejmuta, Majkla Česna, i prolaznice Vere Adams 2018. godine.

Prvo suđenje Lopezu završeno je u julu, kada porotnici nisu mogli da donesu presudu.Tipton je pokušavao da ubedi porotu da je Lopez mentalno bolestan i da nije krivično odgovoran za ubistva, a to suđenje i dalje traje.

Brajanu Volšu novo ročište održaće se početkom marta.

Uprkos tome što telo do danas nije pronađeno, Brajan se tereti za ubistvo supruge Ane, imajući u vidu brojne tragove koje je policija u međuvremenu pronašla, poput krvavog, polomljenog noža u podrumu, krvavih fleka, bizarne Gugl pretrage kojom se Brajan informiše kako se najbolje otarasiti tela i slično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija