• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.12.2023

08:58

Kobne kafanske tuče! Nasmrt pretučeni, nasilnici čekaju suđenje, ali zašto su svađe završavale tragično

Shutterstock

Vesti

Kobne kafanske tuče! Nasmrt pretučeni, nasilnici čekaju suđenje, ali zašto su svađe završavale tragično

Podeli vest

U godini za nama koje su obeležili užasni zločini, možda se i premalo pisalo o kafanskim tučama koje su se završile tragično.

Četiri muškarcam od kojih je najmlađi imao samo 20 gdoina,a nasjtariji 47 ubijeni su u kafanskim tučama.

Ranijih godina bi se ovakvim slučajevima naveliko pisalo, setimo se samo ubistva Fedora Frimermana koga je pre deset godina nasmrt pretuklo obezbeđenje splava "Saund", ali zbog drugih zločina ove priče su prošle pomalo neprimetno. 

Vuk V. (20) prebijen je 29. januara u jednom restoranu na Novom Beogradu, tokom proslave rođendana, kada je došlo do tuče. Mladić je pretučen prvo ispred toaleta, a onda i u samom toaletu, da bi nisilnici nastavili da ga tuku i kada je izašao iz restorana gde ga je jedan od mladića udarao stolicom po glavi. Sa teškom povredom glave mladić je pao u komu i nažalost i pored napora lekara preminuo 12. februara. Predrag R. (21) koji je osumnjičen za brutalno prebijanje sam se predao policiji i ispričao da se ne seća zbog čega su se tukli i da on uopšte nije ni poznavao Vuka.

Foto: Printscreen

Ubijen na rođendanskoj proslavi na Novom Beogradu

 

Ervin Ćelaahemtović (35) preminuo je na licu mesta 21. maja kada ga je u jednom kafiću u Priboju krvnički prebio policajac Igor A. koji nije bio na dužnosti.

Igor je nesrećnog mladića udario pesicom i kada je ovaj posrnuo na šank udario ga tako da ga je na mestu ubio. Posle zločina Igor je pobegao, a ubrzo je napustio Srbiju, u čemu su mu pomogli otac, devojka i rođak. Nasilnik je uhapšen u Trebinju i izručen u Srbiju i trenutno se nalazi u pritvoru u Okružnom zatvoru u Ućicu, dok su njegovi pomagači u međuvremenu pušteni da se brane sa slobode.

Foto: facebook

Ervina iz čista mira prišao nasilnik i ubio ga udarcima u glavu

 

Veterinar Boris Dražić (44) pretučen je 22. jula oko dva sata posle ponoći ispred jednog kafića u Bogatiću. D. D. (20), S. B. (22) i Đ. L. (18) tada su fizički napali Borisovog prijatelja D. M. (28), a Boris je prišao u nameri da pomogne prijatelju i razvadi ih, ali je odmah silovito udren u glavu pao i na trotoar. DOk ej bespomoćan leža jedan od nasilnika ga je šutirao u glavu. Tuču su prekinuli policajci koji su slučajno naišli i domah uahspoilid vojicu mladića, dok je treći uhapšen posle kraćeg bekstva. 

Foto: G.R.

Boris pokušao da zaštiti druga, pa pretučen nasmrt

 

Boris je sa teškim povredama u komi transprotvan u Klinički centar u Beogradu, gde je nažalost četiri dana kasnije preminuo. Više javno tužilaštvo u Šapcu tereti B. S. (22) iz Prokuplja i L .Đ. (18) iz Bogatića kao saizvršioce teškog ubistva i D. D. (20) iz Bogatića za nasilničko ponašanje.

Dušan Antonijević (47) poznatiji  pretučen je nasmrt 28. avgusta u restoranu "Panorama" u centru Mladenovca. Njega su napala šestorica muškaraca, a koban je bio udarac flašom u glavu od kog je preminuo sat vremena kasnije. Do tuče je došlo zbog svađe oko muzike, kada je Dušan hteo da naruči pesmu, a bahati nasilnici nasrnuli na njega tukući ga rukama i nogama, da bi ga na kraju jedan udario flašom u glavu. 

Foto: Facebook/prinscreen

Dušan hteo da naruči pesmu, kada ga je šest nasilnika ubilo

 

 

Zbog ubistva Antonijevića uhapšeni su Marko S. (28), Danijel S. (31), Bojan P. (38), Marko P. (34), J. M. (40) i Saša S. (33). Njih tužilaštvo tereti za teško ubistvo u saizvršilaštvu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Crne vesti za Zelenskog stigle iz SAD! Gotov je?! Sve se rešava 20. maja!
Planeta

Crne vesti za Zelenskog stigle iz SAD! Gotov je?! Sve se rešava 20. maja!

Ako Zelenski ostaje na funkciji, on će biti podložan optužbama da je iskoristio rat da podriva demokratiju tako što je preuzeo kontrolu nad medijima, sklanjajući svoje kritičare i rivale i uzdižući svog "prijatelja", Andrij Jermaka, iznad karijernih državnih službenika i diplomata, piše Vašington Post.

19.05.2024

10:00

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)
PROTEST

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)

Izraelska policija je upotrebila vodene topove i rasporedila konjičke jedinice kako bi rasterali pripadnike protest u Tel Avivu, organizovane protiv vlade i u znak podrške oslobađanju talaca iz Pojasa Gaze. Miting je bio praćen sukobima sa snagama za sprovođenje zakona, kao i hapšenjima.

19.05.2024

10:20

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12