• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2023

18:35

Podmetnuo požar u kladionici! Piroman benzinom zapalio aparate za igru i sav inventar!

Reuters

Vesti

Podmetnuo požar u kladionici! Piroman benzinom zapalio aparate za igru i sav inventar!

Podeli vest

Beograđanin A. B. (40) priveden je danas u akciji Petog odeljenja Uprave kriminalističke policije, nakon što je u kladionici "Admiral bet klub" u Japanskoj ulici 3a ispolivao benzinom aparate za igru i nameštaj pa ih zapalio!

Na svu sreću, povređenih u ovom neuobičajenom incidentu nije bilo, ali je pričinjena znatna materijalna šteta. Požar je gasilo čak 13 vatrogasaca. Za sada nije poznato šta je pozadina ovog piromanskog napada. 

"Osumnjičeni A. B. će na sve navode krivične prijave, kojom se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti, biti saslušan 18. decembra. Biće preduzete i druge dokazne radnje u cilju utvrđivanja motiva podmetanja požara", saopšteno je iz Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija