• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.11.2023

09:29

Raspisan konkurs za prijem komandira u jednom od najmodernih zavoda u Srbiji - KPZ Beograd

Ministarstvo pravde

Vesti

Raspisan konkurs za prijem komandira u jednom od najmodernih zavoda u Srbiji - KPZ Beograd

Podeli vest

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos 25 pripadnika Službe za obezbeđenje u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu, jednoj od najsavremenijih ustanova izgrađenoj u skladu sa svim standardima Evropske unije i Saveta Evrope.

Prijemom posvećenih i odgovornih ljudi želimo da još više unapredimo rad ove službe budući da je ovaj zavod u protekle tri godine zaposlio 57 novih komandira.

KPZ Beograd, koji je otvoren 2011. godine, zavod je zatvorenog tipa sa specijalnim tehničkim sistemom zaštite. Ceo kompleks ograđen je perimetarskim sistemom zaštite, a sam zavod osiguran je sa više stotina kamera za video-nadzor i osmatračnicama sa neprobojnim staklom.

 

Zavod je autentičnog šestougaonog oblika površine 12.500 kvadratnih metara u čijem središtu se nalazi veliki amfiteatar koji je sa paviljonima povezan sa tri pasarele.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs , portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu "Poslovi".

Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata je 15 dana i traje do 23. novembra 2023. godine.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija zaposlila je 532 pripadnika Službe za obezbeđenje u više zavoda u Srbiji od 2020. godine, a u toku je prijem 93 komandira u 11 kazneno-popravnih ustanova.

U stalni radni odnos primljeno je i 127 komandira pripravnika u novom KPZ u Kragujevcu, koji je počeo sa radom 15. novembra prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija