• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

29.10.2023

21:51

Zoran Marjanović postao stric! Bebi dali ime jakog značenja, a evo kako su proslavili

Informer

Vesti

Zoran Marjanović postao stric! Bebi dali ime jakog značenja, a evo kako su proslavili

Podeli vest

Zoran Marjanović (45), koji je prvostepenom presudom Višeg suda u Beogradu osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, postao je stric, pišu portali!

Zoran Marjanović je 22. jula 2022. presudom Višeg suda u Beogradu oglašen krivim za smrt svoje supruge, a posle 14 meseci je pušten iz Centralnog zatvora da sačeka odluku Apelacionog suda - da li će presuda biti potvrđena, preinačena ili ukinuta i vraćena prvostepenom sudu na popravni. Posle izlaska iz pritvora porodica ga je obradovala vestima da je dobio bratanca.

Navodno, kako prenose mediji, njegov rođeni brat Miloš dobio je sina prvenca i postao tata.

- Miloševa supruga Milica je rodila sina kome su dali ime Severin. Kao Severina, Sever... Lepu vest je odmah saopštio Zoranu, koji je po izlasku na slobodu proslavio rođenje bratanca s članovima porodice i kumovima - kaže naš izvor, i ističe da ne sme da otkriva detalje.

Foto: public/tanjug

 

- Imam snimak proslave rođenja, ali ne sme da se publikuje. Zoranov brat zasad ne želi da se u medijima objavljuju fotografije i snimci vezani za ovaj lep događaj da se nešto ne bi iskonstruisalo - navodi sagovornik portala "Alo".

Stupili smo u kontakt s Miloševim kumom i pitali ga da li može da nam prosledi snimak ili sliku sa proslave rođenja, ali nam je odgovorio da to trenutno nije izvodljivo.

- Pitao sam Miloša, ali je on kategorički protiv objavljivanja bilo čega pre krštenja deteta -  kratko nam je napisao kum u prepisci.

Kako smo već pisali, Zoran se posle 3. oktobra, kada je pušten na slobodu, povukao u ilegalu. Po izlasku iz Centralnog zatvora u Beogradu odvezao se sa svojom partnerkom Zoricom Mitrović, ali nije otišao u porodičnu kuću u Borči, već na nepoznatu adresu.

Ovaj slučaj su od samog početka pratile brojne kontroverze i misterije. Zoran je priveden odmah posle pronalaska Jeleninog tela, ali je posle 48 sati provedenih u policiji pušten.

Foto: Informer/Marko Đoković

 

Zbog sumnje da je na neki način umešan u ubistvo svoje supruge, uhapšen je 15. septembra 2017. godine u svojoj kući u Borči, i to svega sat vremena po izlasku iz rijalitija Zadruga u koji je ušao "da bi razotkrio detalje zločina koji mu je razorio porodicu".

Zoran je posle 10 meseci provedenih u pritvoru pušten da se brani sa slobode, a ponovo je uhapšen 22. jula 2022. godine kada ga je Viši sud u Beogradu oglasio krivim i osudio na 40 godina zatvora. Sudija nije naredila da Zorana direktno sprovedu u pritvor, a njegovi advokati su istakli da se tako nešto dogodilo prvi put u istoriji zakonodavstva.

Njemu je tada određen pritvor, uručeno mu je rešenje, ali je pušten. Iz sudnice je otišao u kafić, a potom kući u Borču gde ga su ga pripadnici Odeljenja za potrage uhapsili i sproveli u Centralni zatvor. Tada je poslednji put viđen u porodičnoj kući u Borči, koja je sada, prema rečima komšija, oglašena na prodaju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Zvanično je! Evo ko menja Alegrija na klupi Juventusa
Fudbal

Zvanično je! Evo ko menja Alegrija na klupi Juventusa

Fudbalski klub Juventus i italijanski strateg Masimilijano Alegri (56) rastali su se dan nakon osvajanja Kupa Italije, a u preostale dve utakmice do kraja sezone trener srpskom reprezentativcu Dušanu Vlahoviću i ekipi, biće Paolo Montero (52).

19.05.2024

11:22

Planeta

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)
PROTEST

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)

Izraelska policija je upotrebila vodene topove i rasporedila konjičke jedinice kako bi rasterali pripadnike protest u Tel Avivu, organizovane protiv vlade i u znak podrške oslobađanju talaca iz Pojasa Gaze. Miting je bio praćen sukobima sa snagama za sprovođenje zakona, kao i hapšenjima.

19.05.2024

10:20

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12