• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.10.2023

10:22

Pustio ga da živi u njegovoj kući, a on ga izrešetao sa pet metaka! Ovo je presuda ubici iz naselja Kijevo u Beogradu

printscreen

Vesti

Pustio ga da živi u njegovoj kući, a on ga izrešetao sa pet metaka! Ovo je presuda ubici iz naselja Kijevo u Beogradu

Podeli vest

Apelacioni sud potvrdio je prvostepenu presudu Zoranu Radojčinu, kojom je osuđen na 14 godina zatvora za ubistvo Miloša Tomaševića u maju 2022. godine u beogradskom naselju Rakovica i nedozvoljeno nošenje oružja.

Radojčin je oglašen krivim, jer je 30. maja 2022. godine pod dejstvom alkohola od 1,70 promila u organizmu, čekao Tomaševića u kući, a nakon ulaska oštećenog ušao je za njim u sobu i iz neposredne blizine iz revolvera ispalio pet projektila.

Tomaševiću je tako naneo tri smrtonosne telesne povrede od kojih je on preminuo na mestu zločina.

Utvrđeno je da su zbog pijanstva, sposobnosti Radojčina da shvati značaj svojih dela i upravlja svojim postupcima bile smanjene do stepena bitnog, jer je upotrebom alkohola neposredno pre, sebe doveo u stanje u kojem nije mogao da shvati značaj svog dela.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Kompletan izveštaj o postupanju VJT u Beogradu u vezi sa gradskim i lokalnim izborima! Reagovali na svaku prijavu policiji
VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU

Kompletan izveštaj o postupanju VJT u Beogradu u vezi sa gradskim i lokalnim izborima! Reagovali na svaku prijavu policiji

Više javno tužilaštvo u Beogradu (VJT), koje je u saradnji sa osnovnim tužilaštvima sa teritorije grada Beograda i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije pratilo tok gradskih i lokalnih izbora održanih 2. juna 2024. godine, obaveštava javnost o prijavljenim događajima i postupanju po istim.

07.06.2024

13:29

Vesti

Razvoj planinskih centara uz poštovanje standarda zaštite životne sredine
Društvo

Razvoj planinskih centara uz poštovanje standarda zaštite životne sredine

Na sastanku posvećenom razvoju planinskog turizma uz poštovanje standarda zaštite životne sredine, koji je održala pomoćnica ministra turizma i omladine Dunja Đenić, istaknuta je potreba za većom saradnjom resornih ministarstava i privrednih subjekata kako bi rast sektora bio u skladu sa domaćim i međunarodnim standardima.

08.06.2024

11:03

Dečije igraonice više nisu aktuelne! Roditelji "pali" pred  novim paprenim trendom: Deci slave rođendan u spa centru!
Društvo

Dečije igraonice više nisu aktuelne! Roditelji "pali" pred novim paprenim trendom: Deci slave rođendan u spa centru!

Proslava dečijih rođendana danas je toliko evoluirala da predstavlja pravi atak na roditeljskii džep. Sendviči sa šunkom i krastavčićima, mamina domaća torta i muzičke stolice uveliko su zamenjeni skoro pa gala proslavama. I taman kad smo pomislili da više ništa ne može da nas iznenadi pojavi se najnoviji trend - proslava rođendana u spa centrima. Ponuda je takva da dečicu obara sa nogu, a roditelji moraju da izdvoje i više od cele plate da svojoj devojčici ne bi slomili srce.

08.06.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja
Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

08.06.2024

09:00

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je "dandara"!
Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je "dandara"!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti ... Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

08.06.2024

08:20