• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.10.2023

16:07

"Ubiću te i robijati 40 godina"! Uhapšen mladić (21) zbog brutalnih pretnji devojci

Miloš Rafailović

Vesti

"Ubiću te i robijati 40 godina"! Uhapšen mladić (21) zbog brutalnih pretnji devojci

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Sava L. (21) zbog sumnje da je u jednoj kladionici na Novom Beogradu vatrenim oružjem pretio radnici kladionice, inače svojoj bivšoj devojci da će je ubiti.

- Osumnjičeni se na saslušanju se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u ovoj fazi postuka - saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Savi L. naredbom o sprovođenju istrage se na teret stavljaju krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim delom ugrožavanje sigurnosti.

- Sumnja se da je on 17. oktobra oko 2 časa posle ponoći došao u pratnji jednog maloletnika u kladionicu na Novom Beogradu te prišao svojoj bivšoj devojci, inače radnici kladionice, uputivši joj pretnje da će je ubiti, mašući pištoljem  - navodi se iz tužilaštva.

Nakon toga joj je, kako se dodaje, pokazao da je okvir pištolja prazan i stavio ga za pojas, da bi iz torbice izvadio drugi pištolj marke “Astra” i ponovo joj se obratio pretnjama da će ubiti i nju i svakog ko je bude pogledao.

- Osumnjičeni je potom vratio pištolj u torbicu, nastavljajući da oštećenoj upućuje pretnje: “Ubiću te! Robijaću četrdeset godina i barem ću znati zašto!”, pokazujući joj da za pojasom ima zadenut pištolj - saopšteno je iz tužilaštva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija