• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Alo

19.10.2023

14:36

"Izgledao je kao đavo, izbo me je 11 puta nožem"! Majka ubijene devojčice iz Ripnja oglasila se za medije: "Bolje da me je tada ubio"

printscreen

Vesti

"Izgledao je kao đavo, izbo me je 11 puta nožem"! Majka ubijene devojčice iz Ripnja oglasila se za medije: "Bolje da me je tada ubio"

Podeli vest

Pripremno ročište za ubistvo devojčice Nevene P. (16) iz Ripnja, je odloženo, a ispred sudnice okupila se porodica i rodbina brutalno ubijene tinejdžerke.

Rodbina je u agoniji zbog svega što im se dogodilo, a devojčicina majka Sanja ispričala je  kako je izgledao optuženi Stojan I. kobnog dana.

- Izgledao je kao đavo, kada je uleteo u kuću. Jako sam se uplašila od njegovog izraza lica. Pitala sam ga šta se dogodilo, a on...- kratko je rekla kroz uzdah i dodala:

- Počeo je tada da me ubada po telu, od šoka sam ga samo pitala šta mu je, a on je nastavio sa ubadanjem. Izbo me je 11 puta. Bolje tada da je mene ubio, što u neku ruku i jeste uradio, ubivši mi dete - kazala je ona i dodala da je to jutro Stojan bio kod njih.

Foto: Zoran Sinko/printscreen

 

Kako saznajemo, sudija je zbog ponovnog odlaganja odlučila da Stojanu dodeli advokata po službenoj dužnosti,

- Porodica ubijene sumnja da je reč o Stojanov taktici, kako bi odugovlačio postupak i da ga neko tako savetuje - navodi izvor.

Kako je ranije saopšteno iz tužilaštva, postoji sumnja da je Stojan I. 10. aprila oko 14:30 časova najpre proveo neko vreme u razgovoru sa porodicom maloletne oštećene u njihovoj porodičnoj kući u Ripnju, a potom kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu.

Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan I. je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja i zaustavio vozilo na kosini ispod železničke pruge, u prostoru između rastinja.

 

Nakon što je ona izašla iz vozila, Stojan I. je počeo da je vuče i obnažuje, dok se ona opirala, pa je počeo da je ubada nožem u predelu trupa, vrata i ruke, usled čega je trpela jake bolove i zadobila teške telesne povrede opasne po život od kojih je preminula.

Osumnjičeni se nakon izvršenja ovog krivičnog dela vratio do njene porodične kuće i tamo nožem naneo više teških i lakih telesnih povreda njenoj majci, babi i ujaku. Potom je izašao iz kuće i napustio lice mesta svojim vozilom.

Ubrzo nakon toga je uhapšen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija