• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

18.10.2023

22:43

"Odjednom je ispred auta iskočio veliki pas..."! Ovo je uzrok nesreće u kojoj je poginula trogodišnja devojčica (FOTO/VIDEO)

rina/tanjug/insider

Vesti

"Odjednom je ispred auta iskočio veliki pas..."! Ovo je uzrok nesreće u kojoj je poginula trogodišnja devojčica (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Trogodišnja devojčica poginula je sinoć u saobraćajnoj nesreći na putu između Zrenjanina i Melenaca kada je njena majka S.Ž. (23) koja je upravjala automobilom pokušala da izbegne psa koji joj je izleteo na put, potom je izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa puta.

- S.Ž. (23) je upravljala automobilom marke "reno" i išla je kući u Melence iz Zrenjanina. Sa njom u automobilu na suvozačkom mestu bila je I.P. (19) a na zadnjoj klupi vozila njena trogodišnja ćerka u dečijem sedištu. Prema prvim informacijama iz istrage, S.Ž. je vozila čak i manjom brzinom od dozvoljene zato što je ta deonica puta u lošem stanju i puna je rupa. Navodno je odjednom ispred auta iskočio veliki pas kojeg je S.Ž. probala da izbegne, te je zbog toga izgubila kontrolu nad vozilom i sletela sa puta - priča za "Blic" izvor upoznat sa tokom istrage i dodaje da su svi putnici u automobilu koji se prevrnuo bili propisano vezani sigurnosnim pojasevima.

Foto: PrintScreen/Društvene mreže

 

I.P. koja je bila na mestu suvozača zadržana u bolnici, dok devojčici (3) nažalost, nije bilo spasa. Majka, S.Ž. je zadobila lakše telesne povrede.

- S.Ž. je nakon dijagnostike i ukazane prve pomoći puštena na kućno lečenje dok je I.P. zadobila teške telesne povrede i trenutno je stabilno, ali na daljem posmatranju i pod stalnim nadzorom lekara - rečeno je za pomenute medije u zrenjaninskoj Opštoj bolnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Izuzetno nam je teško i sve nas je jako pogodila ova strašna vest. Bila je to jedna divna devojčica, stalno nasmejana i svi su je u ulici voleli. Izuzetno lepa i jako vaspitana devojčica. Evo od jutros celo selo ne može da sakrije suze. Na sreću da je S.Ž. prošla sa lakim povredama, a nadamo se da će se i I.P. izvući - priča u komšija S.Ž. i dodaje:

- S.Ž. je mirna, tiha i brižna osoba, uvek spremna da pomogne. Nažalost, od pre par meseci ne živi više sa suprugom već je bila sama u kući sa ćerkicom koja je išla u vrtić, a S.Ž. je išla u nadnicu svakodnevno kako bi obezbedila sredstva za život i da slučajno njenoj mezimici ništa ne zafali.

Foto: Društvene mreže

 

Kako meštani tvrde, S.Ž. nije kriva za smrt ćerkice. Ona je sa rođakom I.P. išla u Zrenjanin u posetu ocu.

- Eto koliko je dobra S.Ž. Probala je da ne povredi psa, a povredila je svoje najmilije. To je trenutak. Nije ona jadna kriva. To će vam svi reći. Jednostavno, desilo se. Ona mrava ne bi zgazila a kamoli nekome čoveku naudila. Pa vidite da je htela psa da zaštiti. Užas. Te fizičke rane će zarasti a ne znam kako će se ona sa ovolikom tragedijom kroz život nositi. Nadam se da će uspeti jer je mlada. Niko od nas još ne može da dođe k sebi a ne mogu ni da zamislim kako je S.Ž. Ja sam svoje najbolje godine proživeo a nekome se eto ne da ni mladost da doživi. Jadni naš anđeo. Velika je to tragedija kakvu Melenci ne pamte - ističe sagovornik.

Istraga je i dalje u toku a vode je nadležni iz Policijske uprave u Zrenjaninu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina

pre 7 meseci

Danas sam čitao izjavu policije gde su rekli da dvojčica uopšte nije bila u zakonski obaveznom zaštitnom sedištu pa čak ni vezana pojasom i zbog toga je jadnica ispala i stradala. Da je bila propisno vezana bila bi malo ugruvana ali živa ali tako je to kad se ne poštuje zakon. Pokoj duši maloga anđela ...

sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

Odbačena krivična prijava Đilasa, Lazovića, Aleksića i Grbovića: Nije bilo selidbe birača iz Male Krsne na Voždovac
Politika

Odbačena krivična prijava Đilasa, Lazovića, Aleksića i Grbovića: Nije bilo selidbe birača iz Male Krsne na Voždovac

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu podnetu od strane "Narodnog pokreta Srbije” - Miroslava Aleksića, stranke ,,Slobode i pravde” Dragana Đilasa, ,,Pokreta slobodnih građana” - Pavla Grbovića i više drugih političkih stranaka zbog navodnih zloupotreba i davanja u vezi sa prijavom prebivališta građana na opštini Voždovac na dan 5. mart 2024. godine, koji su prethodno imali prijavljeno prebivalište na teritoriji Grada Smedereva, odnosno u naselju Mala Krsna.

27.05.2024

13:28

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija