• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

18.10.2023

16:44

"Neka istraga utvrdi ko me je opljačkao i uzeo 100.000 evra"! Biznismen koga su orobili razbojnici izašao u javnost: "Novac je bio namenjen izmirenju kredita"

Shutterstock/printscreen

Vesti

"Neka istraga utvrdi ko me je opljačkao i uzeo 100.000 evra"! Biznismen koga su orobili razbojnici izašao u javnost: "Novac je bio namenjen izmirenju kredita"

Podeli vest

- Šokiran sam glasinama da sam izmislio napad i pljačku, ali verujem da će se istragom utvrditi ko stoji iza napada i da će mi novac biti vraćen - rekao je biznismen D.J. koga su trojica razbojnika opljačkala i ukrala mu 100.000 evra.

Biznismen D. J. (61) iz Beograda  koji je 10. avgusta napadnut, pretučen i opljačkan kada su mu po njegovoj prijavi dvojica razdbojnika na Novom Beogradu otela 100.000 evra, oglasio se danas za Republiku.

On tvrdi da se oporavio fizički ali da je u šoku nakon svega.

U svojoj prijavi policiji koju je podneo nakon napada na njega navedeno je da je ipak lakše povređen.

Foto: Nikola Panić

 

Policija je odmah obavestila nadležno Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je danas objavilo da su uhapšena trojica muškaraca zbog napada na biznismena. Ono što je dodatno uzmirujuće u ovom slučaju je da je uhapšen i jedan žandarm. 

- Uhapšeni su A. N. (37), M. J. (24) i M. K. (23) i danas će biti saslušani - rekli su kratko iz tužilaštva.

Oštećeni biznismen je prijavio da mu je otet novac koji je prethodno uzeo na pozajmicu.
Rekao je da su ga dok je ulazio u zgradu napala su dvojica mladića. Da mu je jedan prsnuo neki sprej u oči, a da ga je drugi udarao pesnicama. I da su mu na kraju uzeli novac. 

Foto: printscreen/shutterstock

 

Tim povodom D. J za portal Republika.rs kaže da je tačno sve što je rekao policiji i otkriva da je novcem koji je pozajmio trebalo da vrati dug. 

- Ne želim da govorim o svojim privatnim stvarima i razlozima pozajmice kao ni od koga sam uzeo novac. Bio je namenjen izmirenju kredita u banci. Ali sve to nije bitno. Istraga neka ide svojim tokom, a ja ne želim da mediji o tome polemišu -  kazao je opljačkani muškarac.

Foto: Informer

 

Policija i tužilaštvo tragaju za snimcima sa sigurnosnih kamera i drugim dokazima, a zakazano je i saslušanje D. J. pred ovim tužilaštvom. On je zaključio da o toku istrage nije obavešten, te da ne zna ko je uhapšen i da li su se pred licem pravde našli pravi napadači na njega. 

D. J. prilikom prijave napada i pljačke nije mogao detaljnije da opiše razbojnike jer su prema njegovim rečima, bili maskirani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31