• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.10.2023

15:25

Ovo je lice ubice iz Klokočevca! Ljubavnik ucveljene udovice ubio najboljeg druga!

Društvene mreže

Vesti

Ovo je lice ubice iz Klokočevca! Ljubavnik ucveljene udovice ubio najboljeg druga!

Podeli vest

Srećko M. (25) bio je najbolji i nerazdvojni prijatelj Dejana Paunovića (33) iz Klokočevca koga je, kako se sumnja, sa maloletnim rođakom Milošem P. (17) ubio po nalogu njegove supruge i svoje ljubavnice Slađane Paunović (28)!

Na Srećkovom Fejsbuk profilu postavljene su brojne fotografije sa pokojnim Dejanom iz lova, sa roštiljanja, iz kafane, sa porodičnih okupljanja, pa se čak i na naslovnoj slici nalaze zajedno!

Foto: printscreen

Srećko i Dejan bili nerazdvojni prijatelji

 

Da bi zavarao trag da se švaleriše sa suprugom Paunovića, Srećko M. je naveo da mu je devojka izvesna Milica, očigledno fiktivna osoba čiju je fotografiju "skinuo" sa interneta! 

 - Njemu piše na profilu da je u emotivnoj vezi sa Milicom, ali tu devojku sasvim sigurno nije nikada u životu sreo. Njene fotografije je skinuo sa interneta i montirao njihove zajedničke slike u obliku srca. Vidi se da su slike fotomontaža i da je u pitanju prelepa devojka koja je možda manekenka ili model iz neke sasvim duge države - kaže naš sagovornik i dodaje:

- U želji da svi pomisle da Milica zaista postoji i da se vole, on joj je ispod montiranih zajedničkih slika ostavljao komentare srca. Virtuelna Milica je odgovarala istim emotikonima. Takođe je i na njen profil kačio svoje fotografije, kako bi seve delovalo uverljivo za publiku.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija