• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/ dan

23.09.2023

13:08

Šok detalji istrage afere "tunel"! Identifikovana žena koja je iznajmila stan iz koga je kopano do sudskog depoa (FOTO)

Printscreen Twitter, Vlada Crne Gore

Vesti

Šok detalji istrage afere "tunel"! Identifikovana žena koja je iznajmila stan iz koga je kopano do sudskog depoa (FOTO)

Podeli vest

Policija je identifikovala ženu koja je iznajmila stan iz koga je prokopan tunel do depoa Višeg suda u Podgorici. Kako je saopšteno radi se o Kristinii Baćović iz Podgorice čija majka radi kao upravnica sudske pisarnice.

Policija intezivno traga za Kristinom Baćović, iz Podgorice, zbog sumnje da je deo grupe koja je krala dokaze iz sudskog depoa.

- Ona je pre nekolikoda na nestala i zanjom se intezivno traga - kazao je izvor iz istrage za crnogorske medije i dodao:

Foto: MUP CG

Kristina Baćović iznajmila stan iz koga je kopan tunel do sudskog depoa

 

- Cela operacija kopanja tunela koštala je više stotina hiljada evra i prema operatvinim podacima organizovao je i finansirao jedan od vođa "kavačkog klana".

Nakon identifikacije žene koja je koristeći lažnu ličnu kartu iznajmila stan policija istražuje da li je ona zloupotrebila i svoju majku koja je upravnik sudske pisarnice. 

Za sada nije poznato šta je bio glavni cilj kopanja tunela i šta su od dokaza i zašto ukrali ili kompromitovali.

Podsetimo juče je ministar unutrašnjih poslova Crne Gore, Filip Adžić kazao je da je rešen slučaj obijanja depoa Višeg suda u Podgorici, te da imaju dokaze da su u kopanju tunela učetvovali državljani Srbije. 

- Rešili smo slučaj, imamo identifikovana lica koja su iskopala tunel. Većina lica dolazi iz Srbije, imali su pomagače iz Crne Gore - rekao je Adžić na konferenciji za medije.

Foto: prinscreen twitter

Ministar pokazao fotografije kopača tunela iz Srbije

 

I naveo da su tunel kopali srpski državljani Milan Marković (53), Veljko Marković, (32), Vladimir Ervić (32), sva torjcai iz Loznice kao i Dejan Jovanović (30). 

Inače kako je saopštila podgorička policija svi državljani Srbije su kada je otkriven tunel odmah napustili Crnu Goru.   

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija