• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.R.

14.09.2023

06:45

Vozač saniteta će morati da odgovori na ova pitanja! Slučaj kakav Srbija ne pamti - zaplenjena droga u kolima Hitne pomoći (VIDEO)

Insajder

Vesti

Vozač saniteta će morati da odgovori na ova pitanja! Slučaj kakav Srbija ne pamti - zaplenjena droga u kolima Hitne pomoći (VIDEO)

Podeli vest

U spektakularnoj policijskoj akciji sinoć je uhapšen vozač ambulantnih kola Hitne pomoći iz Raške, nakon što je u vozilu kojim je upravljao pronađeno tri kilograma marihuane!

Kako je Informer prvi izvestio, akcija hapšenja izvedena je na magistralnom putu između Novog Pazara i Raške, u blizini naselja Šestovo.

- Policija u Novom Pazaru, nakon dobrog operativnog rada, došla je do informacije da se u ambulantnim kolima Hitne pomoći, registarskih oznaka Raške, nalazi tri kilograma marihuane. Akcija je odmah sprovedena, a vozaču je zaseda postavljena na putu između ova dva grada - navodi dobro obavešten izvor Informera.

Prema njegovim rečima, nakon što je naišao vozač saniteta, inspektori su ga zaustavili i momentalno uhapsili.

- Ambulantna kola je jedan od policajaca prevezao do policijske stanice u Novom Pazaru. Tu je vozilo detaljno prekontrolisano, a tom prilikom je pronađeno i tri kilograma marihuane. Vozač saniteta se pravdao da droga nije njegova i da nije ni znao za narkotike, ali je odmah odveden u prostorije policijske stanice - priča on.

Foto: Printscreen You Tube

 

Vozilo Hitne pomoći u kom je pronađena marihuana zatim je prevezeno do policijskog depoa, kako bi se obavio detaljniji pregled.

- Potrebno je utvrditi kome je opojna droga pripadala i kakvu ulogu u svemu tome ima vozač saniteta - priča izvor Informera iz istrage.

 

U međuvremenu se oglasio i direktor Doma zdravlja Milisav Galjak koji je rekao da očekuje od nadležnih institucija hitnu istragu i punu istinu.

- Zatečen sam tom informacijom. Apelujem na nadležne da se sazna istina i sankcioniše se bez obzira ko je u pitanju - rekao je Galjak.

Inače, od početka 2022. godine do danas, kriminalistička policija u Novom Pazaru zaplenila je preko 400 kila različitih vrsta opojnih supstanci.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija