• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.09.2023

15:12

Prljavi inspektori sami sebe ofirali! Ovako su se odali službenici Poreske uprave!

MUP

Vesti

Prljavi inspektori sami sebe ofirali! Ovako su se odali službenici Poreske uprave!

Podeli vest

Poreski inspektori iz Zemuna i Voždovca uhapšeni su zbog zloupotrebe službenog položaja.

Kako smo već objavili, uhapšeni poreski inspektori su oštetili budžet za više od 120 miliona dinara tako što su sačinjavali zapisnike neistinitog sadržaja radi povrata PDV-a.

Policija je u akciji "Čistač" po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, u saradnji sa unutrašnjom kontrolom Ministarstva finansija uhapsila osam poreskih inspektora zbog zloupotreba u vezi povraćaja PDV i pranja novca kojim je oštećen budžet Srbije.

Prema našim saznanjima, prljavi inspektori su sami sebi učinili medveđu uslogu i praktično su svojim ponašanjem dali povoda nadležnim organima da reaguju.

- Jednom prilikom je jedan od tih inspektora pravio neku proslavu i tu su se pojavili svi ti službenici koji su sada privedeni. Svima je upalo u oko što su oni nosili firmiranu garderobu, "balensijagu", satove marke "roleks"... - rekao nam je dobroobavešteni izvor i nastavio:

- Ti ljudi su sami sebe ofirali na društvenim mrežama, jer su kačili destinacije gde su letovali, hvalili su se skupim satovima, automobilima, garderobom i to je navelo nadležne da pokrenu istragu i evo, ovo je epilog - istakao je naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naši

pre 8 meseci

Navataste inspektore,ali firme ne spominjete ....DAJTE IMENA FIRMI,KOLIKO SU UTAJILI POREZA UNAZAD 10 GODINA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija